Forum » Hlajenje in modifikacije » Nadgradnja ASUS X550L
Nadgradnja ASUS X550L
Zero 76 ::
Zdravo... Pred kratkim sem si privoščil že omenjen prenosnik (ASUS X550L)
Zanima me pa samo, kako bi nadgradil da bi namesto CD/DVD roma vgradil SSD, problem je v tem da je pod
garancijo ter ga ne smem odpirat.
Ali je serviser dolžan opraviti tako delo, seveda da je po nadgradnji garancija še veljavna?
LP
Zanima me pa samo, kako bi nadgradil da bi namesto CD/DVD roma vgradil SSD, problem je v tem da je pod
garancijo ter ga ne smem odpirat.
Ali je serviser dolžan opraviti tako delo, seveda da je po nadgradnji garancija še veljavna?
LP
McLuzo ::
SSD daš na mesto kjer je HDD, HDD pa na mesto kjer je dvd rom
Za odstranitev dvd roma ponavadi odviješ samo en vijak spodaj in celo enoto ven potegneš. Kupiš ustrezen caddy, daš notri HDD ter potisneš vse skp notri. Take nadgradnje ne vplivajo na garancijo (oz. ne bi smele), če pa že gre kaj k vragu pa daš dvd enoto nazaj notri.
Za odstranitev dvd roma ponavadi odviješ samo en vijak spodaj in celo enoto ven potegneš. Kupiš ustrezen caddy, daš notri HDD ter potisneš vse skp notri. Take nadgradnje ne vplivajo na garancijo (oz. ne bi smele), če pa že gre kaj k vragu pa daš dvd enoto nazaj notri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Medion Akoya E4214 - vredno nadgradnje z SSD in dodatnim ramom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5967 (4088) | anddrej |
» | SSD disk v tri leta star laptopOddelek: Kaj kupiti | 2066 (1476) | Jst |
» | SSD ni možno nastaviti kot Boot OptionOddelek: Strojna oprema | 4395 (3270) | BorutK-73 |
» | Nadgradnja laptopa z ssdOddelek: Strojna oprema | 2957 (2246) | nightbird |
» | Kako priključit DVD....Oddelek: Pomoč in nasveti | 917 (808) | yoker66 |