Forum » Kaj kupiti » Zvočniki 2.1?
Zvočniki 2.1?
Yoda Master ::
Imam neke poceni zvočnike pa premišljujem, da bi si kupil nove. Premišljeval sem o sistemu 5.1, ampak imam racunalnik v majhni sobici tako, da se mi to ne splača.
Sedaj me pa zanima, kakšne zvočike 2.1 priporočate?
Tudi vaše izkušnje z njimi bi bile dobrodošle.
Sedaj me pa zanima, kakšne zvočike 2.1 priporočate?
Tudi vaše izkušnje z njimi bi bile dobrodošle.
- premaknil: Predator ()
bili_39 ::
Creativovi so fajn. Sam mam Combridgove Digital (2.1) in sem zelo zadovojen. Mogoče malo primanjkljaja srednjih tonov, kar se pa da kompenzirati na kompu.
V cenovnem razredu okrog 20 kSIT se slišijo zelo pohvalne stvari o Altec Lansing ATP 3 sistemih.
V trgovino pa poslušat!
V cenovnem razredu okrog 20 kSIT se slišijo zelo pohvalne stvari o Altec Lansing ATP 3 sistemih.
V trgovino pa poslušat!
Jux ::
Altec Lansing AVS300B - 10k sit - big bang v btcju - sprobal - kupu - res vrhunska izbira za 10k sit - peljejo scat razne 2.1 sisteme za 20k TAKOJ. Obvezno jih stestiraj in se pol odloc. Je pa res da blazno lepi niso!
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
jRk0 ::
Heh, mam ATP 3, pa so zlo dobri indeed. in ne verjamem da altecovi za 10k peljejo scat moje, za katere sem rped casom dal se 24k, zaj so itak cenejsi...
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere računalniške 2.1 zvočnike tja do 15.000?Oddelek: Kaj kupiti | 2188 (1711) | dxx |
» | Zvočniški sistem 2.1Oddelek: Kaj kupiti | 1390 (1263) | Slasher |
» | Kateri 2.1 zvočniki za računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2873 (2162) | glinik |
» | dobri 2.0 PC zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1762 (1590) | jRk0 |
» | katere 2.1 zvocnikeOddelek: Kaj kupiti | 1408 (1235) | jRk0 |