Forum » Pomoč in nasveti » firefox in chrome pomoč
firefox in chrome pomoč
omensat ::
na mojalbum hočem vstaviti vtičnik java pa mi tako v firefox in chrome ,ker sem na novo naložil win7 ultimate prej je delalo brez problema,
pa mi javlja napako
aplication blocked by security setting
blocked a self signed aplication from runing
probal sem izkuljučit požarni zid pa nod pa isto javlja , je mogoče še kje ta nastavitev možna
pa ko gleda dodatke v firefox (vtičniki) piše da je ranljiv
nato zbrisal in ponovno naložil javo pa mi isto javlja.
pa mi javlja napako
probal sem izkuljučit požarni zid pa nod pa isto javlja , je mogoče še kje ta nastavitev možna
- spremenil: omensat ()
omensat ::
na mojalbum hočem vstaviti vtičnik java pa mi tako v firefox in chrome ,ker sem na novo naložil win7 ultimate prej je delalo brez problema,
pa mi javlja napako
sm že spedenu , treba je nastavit na medium security
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35936 (10403) | kow |
» | Video v Firefox ne kaže pravilno ?!Oddelek: Omrežja in internet | 6705 (6173) | čuhalev |
» | Ne morem ištalirati nobenih WIN preko nobenega medija (USB, DVD, CD...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1841) | BorutK-73 |
» | formatiranje Linux particije - invalid blocks countOddelek: Operacijski sistemi | 1114 (1031) | Bug |
» | T-2: konstantn promet z 10.0.1.4Oddelek: Omrežja in internet | 1858 (1373) | WarpedGone |