Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kabel???
Kabel???
Grega7 ::
Živijo. Zanima me če ima kdo izkušnje, kje bi lahko kupil ta kabelj. Ne rabim ga veliko, le približni 1 meter. Hvala za odgovore. https://plus.google.com/115779342875692...
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
vrtec ::
Tazga uporabljajo običajno za varjenje. Ti ga verjetno rabiš za avtoakustiko. Dobi se v merkurju v Vižmarjih, ali kakšna tehnično boljša trgovina
RejZoR ::
To so kabli za zelo visoke amperaže oz za velike moči in so vedno enojni (in ne več žilni kot so navadni za hišno uporabo). Dobiš jih v vseh večjih Merkurjih, Elektronabava, verjetno tud kakšen Bauhaus itd...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
negotiator ::
To so kabli za zelo visoke amperaže oz za velike moči in so vedno enojni (in ne več žilni kot so navadni za hišno uporabo). Dobiš jih v vseh večjih Merkurjih, Elektronabava, verjetno tud kakšen Bauhaus itd...
Za napajanje objektov obstajajo tudi večžilne take pošasti :D
All easy problems have already been solved.
blaz89 ::
Zdravo,
da ne odpiram nove teme, bom kar tukaj vprašal. Kje v LJ bi lahko kupil mrežni kabel SFTP, CAT 5 ali 6, dolžine 20m. Ter kje bi lahko kupil klešče za mrežne kable. Prosim če mi lahko naštejete trgovine(vendar ne spletnih).
Hvala in lep pozdrav,
Blaž
da ne odpiram nove teme, bom kar tukaj vprašal. Kje v LJ bi lahko kupil mrežni kabel SFTP, CAT 5 ali 6, dolžine 20m. Ter kje bi lahko kupil klešče za mrežne kable. Prosim če mi lahko naštejete trgovine(vendar ne spletnih).
Hvala in lep pozdrav,
Blaž
sandmat ::
techtrade center poleg Leva. če boš potreboval klešče za en kabel, se ti bolj splača kupit narejenega, ker dobre klešče stanejo več kot krimpanje naslednjih 100+ kablov, ki jih boš potreboval.
blaz89 ::
Sem klical na techtrade center in trenutno tega nimajo na zalogi. Še mogoče kakšna ideja kje v LJ kupiti SFTP kabel dolžine 20m. Pa po možnosti, da je trgovina odprta v soboto dopoldan.
Hvala in lep pozdrav,
Blaž
Hvala in lep pozdrav,
Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje najceneje do UTP kabla?Oddelek: Kaj kupiti | 2753 (1429) | Han |
» | Urejanje kablovja pri računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 6415 (5670) | AnotherMe |
» | Cat6 FTP kabelOddelek: Omrežja in internet | 7616 (5373) | SodVina |
» | internet kabelOddelek: Kaj kupiti | 1289 (1241) | Jakka |
» | pomoč- kakšen kabelOddelek: Omrežja in internet | 2049 (1965) | mare_ |