Forum » Pomoč in nasveti » Nujno potrebujem pomoc na facebooku!
Nujno potrebujem pomoc na facebooku!
Royalblue93 ::
Pozdravljeni, zanima me, ali zna kdo povrniti izbrisana sporočila iz pogovora na facebooku. Nujno potrebujem pomoč. Ali zna kdo to narediti oz ali kdo pozna koga ki bi lahko to naredil? Storitev bom tudi placal. Gre se za izsiljevanje in nujno potrebujem pomoc. Hvala vsem!!
- predlagalo izbris: Rias Gremory ()
vorantz ::
in kaj pričakuješ da shekamo facebook in ti jih vrnemo?
piši na facebook, razloži kaj je problem in boš videl, če se lahko kaj naredi
stb ::
Fb interno menda ničesar ne briše iz baze, tako da kot skrajni ukrep lahko od njih zahtevaš vse podatke o sebi in dobil boš vso zgodovino, tudi izbrisane zadeve.
Mi pa ni jasno kako ti je uspelo izbrisati sporočila v klepetu...
Mi pa ni jasno kako ti je uspelo izbrisati sporočila v klepetu...
[D]emon ::
Ce si kliknil na tisti krizec zraven sporocila, jih je po privzetem obnasanju vrglo med arhivirana. Do le-teh prides tako, da na facebooku v inboxu kliknes na puscico kjer pise More, in potem v meniju izberes opcijo Archived.
Ce so pa dejansko izbrisana, pa poskusi tisto z zahtevkom za vse podatke. Sicer vcasih traja par ur da se vse zbere skupaj, vendar dobis obvestilo na e-mail, ko je arhiv pripravljen za prenos.
Ce so pa dejansko izbrisana, pa poskusi tisto z zahtevkom za vse podatke. Sicer vcasih traja par ur da se vse zbere skupaj, vendar dobis obvestilo na e-mail, ko je arhiv pripravljen za prenos.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Furbo ::
Ti bi torej rad nezakonito pridobil dokaze, blazno uporabni bodo.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20153 (6169) | galu |
» | Ali Facebook beleži tudi, kar pobrišete? Lahko biOddelek: Novice / Zasebnost | 7773 (5974) | Jupito |
» | EU za "pravico biti pozabljen" na spletuOddelek: Novice / Zasebnost | 10521 (9687) | MrStein |
» | Facebook zagotovil alibi za rop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9364 (6692) | BaToCarx |