Forum » Programiranje » java - zahteva za certifikat od uporabnika
java - zahteva za certifikat od uporabnika

mickey_ ::
Pozdravljeni,
Sem nov v javi, pravzaprav delam samo eno komponento za podpisovanje ki bi jo vključil v spletno stran in rabim malo pomoči od tistih ki obvladajo javo. Namreč rad bi odprl okno z seznamom certifikatov (tisto default, kot je npr. ko se prijavljaš v klik) ki jih ima uporabnik nameščenih, da bi potem ta certifikat uporabil za podpisovanje,... Naprej se bom že znašel, trenutno mi to povzroča težave :)
Sem že iskal pa do zdaj še neuspešno, tak da hvala za vsakršno pomoč!
Sem nov v javi, pravzaprav delam samo eno komponento za podpisovanje ki bi jo vključil v spletno stran in rabim malo pomoči od tistih ki obvladajo javo. Namreč rad bi odprl okno z seznamom certifikatov (tisto default, kot je npr. ko se prijavljaš v klik) ki jih ima uporabnik nameščenih, da bi potem ta certifikat uporabil za podpisovanje,... Naprej se bom že znašel, trenutno mi to povzroča težave :)
Sem že iskal pa do zdaj še neuspešno, tak da hvala za vsakršno pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Halcom ena za vse kako z njo podpisovati pošto v Thunderbirdu in drugjeOddelek: Informacijska varnost | 3275 (2672) | mat xxl |
» | Flame izkoriščal Microsoftove certifikateOddelek: Novice / Varnost | 8024 (5929) | MrStein |
» | 8. novembra izide 8. FirefoxOddelek: Novice / Brskalniki | 23975 (20464) | win64 |
» | Podpisovanje aplikacijOddelek: Mobilne tehnologije | 1552 (1262) | neres |