Forum » Mobilne tehnologije » Podpisovanje aplikacij
Podpisovanje aplikacij
Miha_T ::
Živjo
Na g810 bi si rad naložil program Panoman3. Problem je ker aplikacija ni podpisana.
Ali kdo ve kako je sedaj s temi certifikati in ključi za Symbian?
Google mi najde cel kup slepih ulic in programov za ustvarjanje certifikatov, ki pa ne delujejo.
ps: Ali kdo pozna program Panoman3? Ali se ga še da kupiti? Uradna stran ne dela več. Je kakšen podoben program?...
Lp,
Miha
Na g810 bi si rad naložil program Panoman3. Problem je ker aplikacija ni podpisana.
Ali kdo ve kako je sedaj s temi certifikati in ključi za Symbian?
Google mi najde cel kup slepih ulic in programov za ustvarjanje certifikatov, ki pa ne delujejo.
ps: Ali kdo pozna program Panoman3? Ali se ga še da kupiti? Uradna stran ne dela več. Je kakšen podoben program?...
Lp,
Miha
T4dej ::
Miha_T meni deluje certifikat, ki sem ga pridobil na tvojem drugem linku;=) Testirano par dni nazaj.
IgorM ::
Sam sem malo skeptičen glede pošiljanja IMEI telefona na kitajske strani.
Ampak zgleda da druge opcije žal ni?
Ampak zgleda da druge opcije žal ni?
preem ::
ne, saj obstaja en symbian signer. hmm, bom probal najdti pa se javim nazaj.
hm, ne spomnim se več katerega sem jaz uporabil, vendar poglej to:
http://handphonesoft.wordpress.com/2008...
hm, ne spomnim se več katerega sem jaz uporabil, vendar poglej to:
http://handphonesoft.wordpress.com/2008...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: preem ()
Ja teh programov za podpisovanje aplikacij je malo morje :) problem so ključi in certifikati za telefon.
No, vglavnem, iz obeh zgoraj omenjenih strani sem dobil certifikat in ključ :) In kot kaže oba delujeta, ker sem namestil program Panoman3. Ampak na mojem g810 ne dela pravilno
Mal of topica (če bo pa odziv bom pa naredil drugo temo za to)
A je komu znan program panoman? Deluje samo na Nokiah? Je kaj podobnega na trgu?
Hvala :)
No, vglavnem, iz obeh zgoraj omenjenih strani sem dobil certifikat in ključ :) In kot kaže oba delujeta, ker sem namestil program Panoman3. Ampak na mojem g810 ne dela pravilno
Mal of topica (če bo pa odziv bom pa naredil drugo temo za to)
A je komu znan program panoman? Deluje samo na Nokiah? Je kaj podobnega na trgu?
Hvala :)
neres ::
Naj malo obudim to temo. Namreč iščem najbolj primerno/varno metodo za podpisovanje aplikacij za s60 3rd FP2 (Nokia N79).
Opazil sem tudi, da lahko shekaš telefon da na njem delajo nepodpisane aplikacije. A to razveljavi garancijo?
Ker debranding vem da jo razveljavi..
Opazil sem tudi, da lahko shekaš telefon da na njem delajo nepodpisane aplikacije. A to razveljavi garancijo?
Ker debranding vem da jo razveljavi..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Halcom ena za vse kako z njo podpisovati pošto v Thunderbirdu in drugjeOddelek: Informacijska varnost | 2972 (2369) | mat xxl |
» | e-bančništvo: PIN "kalkulator" v. kvalificirano digitalno potrdiloOddelek: Informacijska varnost | 8268 (7322) | krneki0001 |
» | Kako sign-at Nokio aplikacijo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3374 (1981) | refosk |
» | Šifriranje e-pošteOddelek: Informacijska varnost | 2485 (2326) | kekz |