Forum » Pomoč in nasveti » Po resetu telefona izgine Google play store
Po resetu telefona izgine Google play store
Selotejp ::
Živjo.
Imam en starejši Huawei telefon z androidom (2.3.7). Zadevo sem ponastavil na tovarniške nastavitve, zdaj pa imam problem, ker ni nikjer google play store-a gor. Sem pogledal povsod, pa nisem imel uspeha.
Je zadevo možno kako spraviti nazaj na telefon? Uporabljal bi popolnoma nov g account.
Telefona pa nikoli nisem nič drugače štimal, je tak, kot sem ga (novega) kupil in sem ga zdaj prvič resetiral.
Hvala za pomoč.
Imam en starejši Huawei telefon z androidom (2.3.7). Zadevo sem ponastavil na tovarniške nastavitve, zdaj pa imam problem, ker ni nikjer google play store-a gor. Sem pogledal povsod, pa nisem imel uspeha.
Je zadevo možno kako spraviti nazaj na telefon? Uporabljal bi popolnoma nov g account.
Telefona pa nikoli nisem nič drugače štimal, je tak, kot sem ga (novega) kupil in sem ga zdaj prvič resetiral.
Hvala za pomoč.
- spremenilo: Selotejp ()
xda develope ::
Downloadaj google play store link http://www.mediafire.com/?8rjwcrsapbyuj... in install potem pa pazi da ne delitaš če maš rootan pa lahko daš kot system app.
eatinggrin ::
Izbrisal si gappse, ki jih moraš ponovno namestiti.
Brez modela telefona ne moremo vedeti katere potrebuješ.
@xda_deplover
Ne vem zakaj še nisi dobil kakšne titule, npr. persona illitteratus zaradi tvojih epsko spisanih prispevkov na tem forumu.
Verjetnost da si mu nalimal napačne gappse je pa 100000:1.
Brez modela telefona ne moremo vedeti katere potrebuješ.
@xda_deplover
Ne vem zakaj še nisi dobil kakšne titule, npr. persona illitteratus zaradi tvojih epsko spisanih prispevkov na tem forumu.
Verjetnost da si mu nalimal napačne gappse je pa 100000:1.
xda develope ::
Nisem dal gappse ampak samo google pplay store.apk
Če pa je zbrisal gappse pa ja rabiš google apps gapps.
Če pa je zbrisal gappse pa ja rabiš google apps gapps.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xda develope ()
duff ::
Poglej če imaš Market. Pred google playem je bil na androidu "Market", katerega je z updateom zamenjal Google Play.
Selotejp ::
Hja, zdej pa je spet gor - sem vklopil nek prenos podatkov, pa se je pojavila ikona na displaju. Ja, prej pa sem imel market. Nisem vedel da je to še "stara" zadeva. Lahko da se je kaj posodobilo in hopla, pa je ratalo.
Mesar ::
Ja sej to je kar klasičen postopek, ko ko je možnost Google play prenese posodobitev in jo namesti ob rebootu naprave.
Your turn to burn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android rootOddelek: Mobilne tehnologije | 3749 (985) | jedateruk |
» | Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 46974 (36882) | Ales |
» | Evropska komisija razširja protimonopolno preiskavo Googla zaradi AndroidaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 17840 (16179) | čuhalev |
» | Virus za Android, ki spremeni kodo PIN (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 39296 (1540) | klinker |
» | Razvijalci Cyanogenmoda so ustanovili podjetje in napovedali lažji namestitveni postoOddelek: Novice / Android | 15442 (12227) | PrimozR |