Forum » Mobilne tehnologije » Gledanje SP v basketu prek rtvslo.si iz tujine?
Gledanje SP v basketu prek rtvslo.si iz tujine?
-mojster- ::
Vem da je bila podobna tema že obljavljena, sem poskušal že najti kako rešitev ampak zanekrat brez uspeha.
A mi lahko lepo prosim kdo svetuje kakšna opcija obstaja za gledat tekme nasih basketašev prek RTV strani iz tujine. Glede na to da je zaklenjen dostop za tuje IPje?
Poskušal sem že z vmesnikom Hola Better Internet prek Google Chrome-a, ta naj bi se povezal s slovenskim proxy strežnikom in omogocil dostop. Ta vmesnik uspešno deluje naprimer za partis, kjer imajo tudi zaklenjen vstop za tuje IPje, vendar za RTV zal ne uspe. pozna kdo kako drugo resitev. Vnaprej Hvala!
A mi lahko lepo prosim kdo svetuje kakšna opcija obstaja za gledat tekme nasih basketašev prek RTV strani iz tujine. Glede na to da je zaklenjen dostop za tuje IPje?
Poskušal sem že z vmesnikom Hola Better Internet prek Google Chrome-a, ta naj bi se povezal s slovenskim proxy strežnikom in omogocil dostop. Ta vmesnik uspešno deluje naprimer za partis, kjer imajo tudi zaklenjen vstop za tuje IPje, vendar za RTV zal ne uspe. pozna kdo kako drugo resitev. Vnaprej Hvala!
- spremenil: -mojster- ()
matter ::
Domači VPN server.
Tako imam jaz in brez problema gledam T2 Tv2go ali Tvin.
Tudi rtvslo sem že prek tega laufal.
Doma si naredi openvpn server na portu 443 pa je.
lp,
Tako imam jaz in brez problema gledam T2 Tv2go ali Tvin.
Tudi rtvslo sem že prek tega laufal.
Doma si naredi openvpn server na portu 443 pa je.
lp,
Grem basket pa bom neloke metal
toplakd ::
Seveda pa moraš doma imet vsaj kolko tolko upload. Za LQ Siol Tvin je 0,5M linija dovolj, za HQ pa je fajn če je linija okrog 1,5M
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16316 (6990) | rkobarov |
» | rtvslo plugin za kodi\xbmcOddelek: Pomoč in nasveti | 3610 (1392) | DamP |
» | Dostop do (varne) e-pošte v tujiniOddelek: Mobilne tehnologije | 3338 (3152) | SeMiNeSanja |
» | siol tvin brez siola?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9409 (7700) | ...:TOMI:... |
» | SLO IP (WiFi) -> TUJ IP (mrežna)Oddelek: Pomoč in nasveti | 905 (770) | AndrejS |