Forum » Pomoč in nasveti » Dodajanje miške (bluetooth) na prenosnik
Dodajanje miške (bluetooth) na prenosnik
almire ::
Pozdravljeni prijatelji foruma,
imam težavo z dodajanjem miške preko bluetooth-a namreč nikakor mi noče prenosnik najti miške čeprav imam vklopljen bluetooth in vidnost na miški pa me zanima zakaj in ali je mogoče krivo to, da imam brezžični vmesnik priklopljen na prenosnik in ta ovira zaznavanje brezžične miške?? hvala vnaprej vsem za pomoč!! nujno potrebujem pomoc.
imam težavo z dodajanjem miške preko bluetooth-a namreč nikakor mi noče prenosnik najti miške čeprav imam vklopljen bluetooth in vidnost na miški pa me zanima zakaj in ali je mogoče krivo to, da imam brezžični vmesnik priklopljen na prenosnik in ta ovira zaznavanje brezžične miške?? hvala vnaprej vsem za pomoč!! nujno potrebujem pomoc.
- spremenil: almire ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29095 (10702) | Kayzon |
» | Žična ali brezžična miška za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 22252 (18448) | mancini |
» | bluetooth miškaOddelek: Kaj kupiti | 4696 (2906) | killa bee |
» | Bluetooth miška za prenosnikOddelek: Strojna oprema | 3046 (2844) | jackorsen88 |
» | Brezžična miška za prenosnik.Oddelek: Strojna oprema | 2003 (1915) | dkRusky |