Forum » Programiranje » Projekt ali občasno delo za junior front-end developerja
Projekt ali občasno delo za junior front-end developerja
Sakew ::
Pozdravljeni,
Sem mlad spletni oblikovalec vendar se zadnje leto bolj posvečam front end programiranju. Zase bi ocenil, da imam več ali manj solidno znanje in poznavanje HTML/CSS, Javascript, jQuery itd., itd. Zanima me če ima kdo od vas oz. pozna kdo koga, ki ima kaj dela s tega področja programiranja za mlajšega front end developerja v uvajanju. Vem, da se moram še veliko naučiti prav zaradi tega iščem kakšno tako delo s katerim bi lahko razširil svoj spekter znanja. Mimogrede, seveda ne govorim o projektih +10000€, lahko je tudi prostovoljno delo. :)
Lep pozdrav!
Sem mlad spletni oblikovalec vendar se zadnje leto bolj posvečam front end programiranju. Zase bi ocenil, da imam več ali manj solidno znanje in poznavanje HTML/CSS, Javascript, jQuery itd., itd. Zanima me če ima kdo od vas oz. pozna kdo koga, ki ima kaj dela s tega področja programiranja za mlajšega front end developerja v uvajanju. Vem, da se moram še veliko naučiti prav zaradi tega iščem kakšno tako delo s katerim bi lahko razširil svoj spekter znanja. Mimogrede, seveda ne govorim o projektih +10000€, lahko je tudi prostovoljno delo. :)
Lep pozdrav!
- zaklenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programerska dela na Nizozemskem (ob študiju)Oddelek: Programiranje | 2303 (1349) | DolLoad |
» | Vegova -prepis v 2.letnikOddelek: Šola | 1120 (918) | IcyFox |
» | Učenje programiranja (Front-end) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 13709 (10805) | matjash |
» | Online jobOddelek: Loža | 1804 (1431) | next3steps |
» | Razlaga programerskih pojmovOddelek: Programiranje | 4725 (4188) | b0rut |