Forum » Programska oprema » Predstavitev na CDju!
Predstavitev na CDju!
Border ::
Pozdrav!
V soli imam nalogo, da moram predtsvit predmet na digitalnem mediju... CDju! Sedaj sem pa studiral in prisel na idejo, da predstavitev naredim v POWERpoint obliki in vse skupi posnamem na CD.
Se obstajajo kaksni drugi programi, ki omogocajo predstavitve? Moram pa vklopit VIDEO, AVDIO, PICTURES in TEXT!
Hvala za nasvete!
lp Uros
V soli imam nalogo, da moram predtsvit predmet na digitalnem mediju... CDju! Sedaj sem pa studiral in prisel na idejo, da predstavitev naredim v POWERpoint obliki in vse skupi posnamem na CD.
Se obstajajo kaksni drugi programi, ki omogocajo predstavitve? Moram pa vklopit VIDEO, AVDIO, PICTURES in TEXT!
Hvala za nasvete!
lp Uros
- premaknil: Predator ()
Cokolesnik ::
Za izdelavo videa uporabi Ulead studio pro, za zvok uporabi Cool edit pro, za sliko in besedilo pa mogoče kar spletno stran. Konec koncev lahko v spletno stran vgradiš tudi video in zvok. Seveda se moraš malo spoznati na izdelavo spletnih strani.
Če se ne, pa poskusi Power Point in v njegov dokument vključi izdelan video, zvok, besedilo in sliko. Je simpatično orodje, zato ni potrebe po iskanju alternative. Power Point XP je najnovejši.
Če se ne, pa poskusi Power Point in v njegov dokument vključi izdelan video, zvok, besedilo in sliko. Je simpatično orodje, zato ni potrebe po iskanju alternative. Power Point XP je najnovejši.
Border ::
Macromedia... bom pogledal...
Jaz bi rabu nekaj takeda, k imajo na teh CDjih k so v revijak, to je kombinacija ... programcka in HTML... sm s cim to nardijo?
Jaz bi rabu nekaj takeda, k imajo na teh CDjih k so v revijak, to je kombinacija ... programcka in HTML... sm s cim to nardijo?
Aspirinix ::
Mogoče lahko probaš program MultiMedia Builder. Sam pripravljam en cd za astronomijo in mi je postal ta programček kar všeč. Ali pa Autorun Menu Studio, izdelaš lahko autorun ali pa tudi kaj drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 51907 (31472) | gzibret |
» | kako inštalirati linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2002 (1714) | 'FireSTORM' |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4429 (3709) | R33D3M33R |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2493 (1880) | marS |
» | Auto run !!!!Oddelek: Programska oprema | 1364 (1157) | KraP |