» »

Zamude pri proizvodnji iPhona 6

1 2
3
»

harmony ::

Zheegec je izjavil:


Ja, imel si Samsunga. Vsi Samsungi imajo TouchWiz. Ki je zelo slaba zadeva, kar se tiče in hitrosti in zanesljivosti. Sicer se da gor dati "pravi" Android, samo ni simple postopek (uradno tudi izgubiš garancijo), deluje pa potem bistveno boljše in bolj zanesljivo.


Pa zakaj bi to delal? Dam 500+€ za telefon da se potem s tem ukvarjam vsak teden ali dan. In ja imel sem vec razlicnih romov. Pri vsakem so bile prednosti in pomanjkljivosti. Bolj me je bolelo, da so bile osnovne funkcije telefona nezanesljive. Npr. prekinem s klicem in potem kar naenkrat nazaj klice zadnjega klicocega. Pritisnes da bi tipkal sms in cakaj 5 sekund da se tipkovnica prikaze.

Problem je Android, ki dela na zacetku lepo, potem pa s tedni vedno slabse in slabse.

Posedujem tudi Nexus 7 tablico in podobne zadeve, vcasih lepo dela, vcasih pa vse skupi crkne. Pa sem dal gor AOSP rom, custom ROM-e vedno je nekaj.

Problem pri custom romih je tudi to, da lahko programer, ki to dela free pac enega lepega dneva se odloci, da se mu s tem ne da vec ukvarjat.

Zheegec ::

ne se ukvarjati s tem. še vsi Nexusi, ki sem jih imel/videl so delovali tekoče tudi po več letih uporabe brez modifikacij.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

leiito ::

To pa že težko razumem, da kupiš telefon vedoč, da se boš moral ukvarjati še z nekimi romi, da bo vsaj približno delal in še potem ne zihr.

Zato ljudje kupujemo applove izdelke, pa ne samo telefon, ker so eni tistih, relativno redkih izdelkov, kjer dobiš to, kar ti je bilo obljubljeno in kar pričakuješ. In še več. Večina danes prodaja, predvsem pa reklamira svoje izdelke a la topšop, hajpana kitajska plastika.

Unknown_001 ::

leiito je izjavil:

@Raptor F16
Ampak to, kar navajaš, velja samo za kupce Applovih izdelkov, yes? Lastniki Samsungov, Nexusov in HTCjev so legitimni, mi smo pa ovce?



V bistvu nisem o tem ničesar konkretno rekel, ker sem to mislil za vse. Sicer se po mojem mnenju res najbolj ta fenomen pozna pri Samsungovih in Applovih oboževalcih ampak tu sem upošteval tudi ostale. Če te je zmotilo tisto ko sem Appla omenil ni nikakor letelo na ta del debate ampak sem hotel samo povedat da se le te telefone prav zaradi znamke veliko dražje prodaja naprej kot konkurenčen telefon iz istega obdobja.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Unknown_001 ::

leiito je izjavil:


Sicer je pohvalno, da premoreš toliko empatije, da ti je "hudo, ko vidiš nekoga, ki je bil še pred kratkim navdušen nad novo napravo, po parih mesecih pa...", ampak čemu toliko obremenjevanja s tem? Če že hočeš sočustvovati, si to veliko bolj zaslužijo brezposelni, ali pa lačni v Afriki.


Pusti ti Afriko. Mi gre na kozlanje od tistega čustvenega izsiljevanja "dobrodelnih" organizacij po televiziji. Jst lih pivce ob eni seriji pijuckam in potem kr naenkrat začnejo pritiskat na uno foro da bi te moglo bit sram itd. V tem trenutku samo rečem marš u ... in ugasnem TV. Jst komot kakšne koristne stvari ki jih ne potrebujem oddam, ali pridem kakim v težavah pomagat na dom če je dovolj blizu da se splača sploh tam it, ampak denarja pa nikakor ne dam. Bogsivedi kam tisto potem gre. In nazadnje od tistega sočustvovanja ni 0 .

Je pa tudi tako, da poznam precej takih patronov ki bi lahko delali ampak raje samo jamrajo kako jim je hudo, pa se raje po socialni skoz vlečejo. In potem jamrajo kako je hudo in podobno... Ni tudi redkost da sem slišal, da so eni prišli v Krko delat na neko delovno mesto za katero je plača med 800 in 700 EUR na mesec. Pa je bilo tam treba se držat en kup pravil pri delu, sploh higienskih in so po dveh tednih ali mesecu dali odpoved, ker jim je bilo za tako plačo "preveč" dela.
Tisti ki jih v službo nočejo vzet, so težko bolni in res ubogi so pa vedno najtišji kar se jamranja tiče in se poskušajo borit skoz, takim tud sosedje včasih kaj pomagajo ali pa gredo oni celo kdaj pomagat na kmetijo pa dobijo kako gajbico pridelka za domov itd. S takimi ljudmi komot sočustvujem. Tako da... Ne mi z moraliziranjem. Vem da so tudi ubogi na tem svetu in vem da so v stiski ampak na K mi pa gre, da so vedno najbolj glasni tisti ki bi lahko delali pa se jim ne da, ker je socialna dost da zastonj preživi, nazadnje pa tisti, ki bi res potreboval nima teh ugodnosti, ker niso dost glasni v tem šundru jamranja.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple že ob izidu iPhona 6 vedel za težave z zvijanjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
6920534 (16265) poweroff
»

GT Advanced Technologies gre v stečaj

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
167631 (6368) antonija
»

iPhone 6 v sredo v Sloveniji

Oddelek: Mobilne tehnologije
254528 (3718) trnvpeti
»

Applove novosti: Smart Watch, iPhone 6 in iPhone 6 Plus, Apple Pay in iOS 8 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
22796498 (85596) amacar

Več podobnih tem