Forum » Programska oprema » Dropbox, Mega - sinhronizacija samo preko določenih wifi
Dropbox, Mega - sinhronizacija samo preko določenih wifi
AnotherMe ::
Zanima me, kako bi Dropbox in Mega prepričal, da bi sinhronizirala podatke samo kadar sem priključen na določen AP ali preko kabla? Oz. lahko tudi obratno: da ne sinhronizira, kadar sem prikljune na hotspot od telefona?
Me je prejšnji mesec presenetila poraba podatkovne povezave, ker sem pozabil izklopit sinhtonizacijo, pa nebi rad bil ponovno presenečen.
Rad bi čimbolj avtomatsko rešitev za mac in tudi za w8.1
lp
Me je prejšnji mesec presenetila poraba podatkovne povezave, ker sem pozabil izklopit sinhtonizacijo, pa nebi rad bil ponovno presenečen.
Rad bi čimbolj avtomatsko rešitev za mac in tudi za w8.1
lp
techfreak :) ::
Na OS X to podpira Little Snitch ( http://www.obdev.at/products/littlesnit... ), nisem pa se poizkusil te funkcionalnosti tako da ne vem kako deluje.
Edit: v vsakem primeru je priporocljivo imeti omejitev tudi na telefonu, ce to podpira (npr. Android ima ze po defaultu moznost nastavitve limita prenosa za tekoci mesec).
Edit: v vsakem primeru je priporocljivo imeti omejitev tudi na telefonu, ce to podpira (npr. Android ima ze po defaultu moznost nastavitve limita prenosa za tekoci mesec).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techfreak :) ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomobilski adapterOddelek: Na cesti | 3188 (2548) | Mare2 |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3304 (2655) | ncc2000 |
» | Sms ni prišel do naslovnika?Oddelek: Mobilne tehnologije | 13817 (12343) | kunigunda |
» | ECJ: Za predvajanje glasbe v zobozdravstveni ordinaciji (in še kje) ni potrebno plače (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 20521 (17814) | cegu |
» | SiOL ADSL ping odvisen od sinhronizacijske hitrosti modema?Oddelek: Omrežja in internet | 2956 (2577) | b |