Forum » Pomoč in nasveti » rač. ne prebavlja audio cd-je
rač. ne prebavlja audio cd-je
mercho ::
mam en problem...
prjatu se je lotu štimat računalnik in tko smo formatirali disk in naložli win98 (ma celeron 300MHz). gonilnike je naložlo brez problema in je zgledalo ku d vse deluje ku je treba.
ponovni zagon... bios zazna disk, cd, pečico... pride v win in skušam zagnati cd - nič! na nadzorni plošči je zaznan kot da deluje vredu, v raziskovalcu in moj razunalnik-u pa da ni diska!
pa to še ni vse! prestavim v pečico cd - OK, probam dat audio cd -zariba! probam drugič - tokrat uštimam da mi zažene z mplayerjem (mislu sm d je mogoče kaj narobe z cd-gramofonom) - isto, tretjič z winampom - ni uspeha. ponovno naložem (reinstal) windowse, se zafrkavam z biosem, preizkušam različne cd-je - NIČ! računalnik ne prebavlja avdio cd-je!!!
pa tud to še ni vse! clone CD naložim, skrekam, hočem zagnat - zariba!
ne vjm več ki nardit, k sm probu vse!
help!
prjatu se je lotu štimat računalnik in tko smo formatirali disk in naložli win98 (ma celeron 300MHz). gonilnike je naložlo brez problema in je zgledalo ku d vse deluje ku je treba.
ponovni zagon... bios zazna disk, cd, pečico... pride v win in skušam zagnati cd - nič! na nadzorni plošči je zaznan kot da deluje vredu, v raziskovalcu in moj razunalnik-u pa da ni diska!
pa to še ni vse! prestavim v pečico cd - OK, probam dat audio cd -zariba! probam drugič - tokrat uštimam da mi zažene z mplayerjem (mislu sm d je mogoče kaj narobe z cd-gramofonom) - isto, tretjič z winampom - ni uspeha. ponovno naložem (reinstal) windowse, se zafrkavam z biosem, preizkušam različne cd-je - NIČ! računalnik ne prebavlja avdio cd-je!!!
pa tud to še ni vse! clone CD naložim, skrekam, hočem zagnat - zariba!
ne vjm več ki nardit, k sm probu vse!
help!
perci ::
Pa maš sploh oni mali audio kabelček vštekan iz cd roma na zvočno? To rabiš v win98, v w2k in XP pa samo enableaš digital audio in ne rabiš kabelčka.
mercho ::
ja zna bit da je v tem problem - mi je tud en frend rekel nej pogledam - jst mam winXP pa nism bil pozorn na ta kablček. takoj ku bo možno bom preveru kaj je s tem, edino malček sumljivo se mi zdi, k mi je frend (od katerga je računalnik) reku d je prej delalo...
thanks za nasvet!
thanks za nasvet!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1317 (1078) | AvAkI |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13047 (7564) | Geronimo11 |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2382 (1632) | R33D3M33R |
» | POMAGAJTE-NE RAZUMEM VEČ NIČOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1344) | Kriko |
» | XP-ji zmznejo pri inštalaciji...Oddelek: Operacijski sistemi | 1566 (1289) | TheHijacker |