» »

žepne GPS

žepne GPS

Ikspe ::

že pred časom je nekdo omenil žepne gps naprave ki ti pomagaje recimo kam po neznanem da veš nazaj pridet.
Ena takšnih:

Ima že kdo s kakšno podobno izkušnje? Eno bi si kupil da ko grem recimo nabirat gobe da se ne izgubim.

hojnikb ::

na telefonu nimaš gpsa ?
#brezpodpisa

ne

Bo verjetno ceneje, če kupiš kakega kitajca z gpsom kot pa tako fancy uro
Nakup kitajskega mobilnega telefona :)
#brezpodpisa

Raje bi tega v prvem postu na youtube. Na ebay.de stane 23 €. Pri nas ne najdem kdo bi to zadevo prodajal. Paypal nimam da bi lahko kupoval na ebay. Mogoče kdo ve če kdo pri nas prodaja podoben žepni gps?

če je res samo 23€ pejt na paypal topup, naloži denar preko upn obrazca in poveži z paypal računom. In lahko kupiš direkt
#brezpodpisa

Kakšna pa je cena upn za nakazilo na paypal račun?
In kje dobim paypal račun?

Paypal račun skreiraš. Cena UPN storitev je pa odvisna od tega, kje to počneš.
#brezpodpisa

SeMiNeSanja ::

Sem si pogledal opis te igračke, pa dejansko ni kaj dosti več kot igračka, ki s puščico kaže v smeri neke točke, ki si jo fiksiral.

Jaz če bi kupoval kaj podobnega, bi si želel, da me zadeva (na željo) vodi po isti poti nazaj, po kateri sem šel. Če se recimo potikaš po hribih, da te pelje nazaj po poti, ne pa, da ti kaže pot čez drn in strn, pa da je še kakšen prepad vmes in se na koncu res nekam zaplezaš. Noja - vsaj koordinate zna potem povedati, da jih lahko reševalcem sporočiš....:|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 473 74 75 76 )

Oddelek: Loža
3796769715 (3121) Buggy
»

Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7615362 (9492) dales
»

E-bay plačilo pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
377274 (6271) PrihajaNodi
»

PayPal brez kreditne kartice

Oddelek: Loža
3110672 (8233) SaXsIm
»

Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?

Oddelek: Igre
4311858 (10575) Oktan

Več podobnih tem