Forum » Pomoč in nasveti » Wireless ne dela ASUS K70I
Wireless ne dela ASUS K70I
Ajdiga ::
Pozdravljeni
Imam težavo na prenosniku ASUS K70I in sicer mi wireless dela čudno, sam se prižiga pa izklaplja čeprav mi ko pritisnem gumb za vklop piše da je vklopljen. Možnost da sam izklopi napravo v primeru varčevanja z energijo sem izklopil in računalnik sem formatiral in naložil win 7, prej je bil 8.1 , sem misliu da so krivi drajverji vendar očino niso. Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo?
Hvala
Imam težavo na prenosniku ASUS K70I in sicer mi wireless dela čudno, sam se prižiga pa izklaplja čeprav mi ko pritisnem gumb za vklop piše da je vklopljen. Možnost da sam izklopi napravo v primeru varčevanja z energijo sem izklopil in računalnik sem formatiral in naložil win 7, prej je bil 8.1 , sem misliu da so krivi drajverji vendar očino niso. Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklopljena tablica in izpraznitev baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (949) | bitalinebit |
» | Zaščita računalnika, polnilcev, proti strelamOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8397 (7856) | jebiveter2 |
» | izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2794 (2252) | gregor |
» | Kako priključim FIDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16082 (15551) | LordTado |
» | računalnik se sam zaganja!Oddelek: Strojna oprema | 2469 (1925) | Juventus |