» »

Volumen plinskih jeklenk

Volumen plinskih jeklenk

Ikspe ::

Odločam se med rumeno in zeleno plinsko jeklenko. Oranžna je nekoliko previsoka. Vse jeklenke naj bi imele enak volumen-to je 10 kg. Na naših zelenih piše 9, 5 kg. Koliko piše na vaši rumeni in oranžni jeklenki? Se je vam tudi zdelo da katera barva vzdrži precej dlje ali so to samo babje vraže?
  • polepsal: Mavrik ()

gorazdkop ::

Volumen in kilogrami ne gredo ravno skupaj. V vsaki jeklenki naj bi bilo napolnjeno 10 kg plina. Kar je pa na sami posodi označba, je pa tara tlačne jeklenke.

glaš ::

Tistih 9,5 kg pomeni teža prazne jeklenke. Na vseh jeklenkah imaš to napisano. Nekatere jeklenko so lažje, nekatere težje, tudi tam do 11,5 kg. Plina naj bi bilo v vseh 10kg.

rdecaluc ::

Vzemi tisto kar ti je bližje iskat hodit. Plin je v vseh enak, in enaka količina. Obe sta sedaj nižji, le zelena se meni zdi da se lažje prebrne. Ampak to je itak vseen, če stoji v omarci.
Est modus in rebus. ,typos

Map ::

V naših koncih moraš zdaj imeti oranžne, ker za zeleno nič ne dobiš nazaj, ko menjaš oz. mogoče ravno obratno, ne vem točno. Ostalo je isto in ne vem zakaj ser**jo s temi barvami.

rdecaluc ::

Za te barve je kriva EU direktiva, ki jim naroča da mora imeti vsak ponudnik svoje jeklenke. Verjami da ne bi sami se šli teh stroškov.
Est modus in rebus. ,typos


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prazne plinske jeklenke

Oddelek: Loža
174540 (3693) WhiteAngel
»

Oranžna plinska jeklenka 5l, ali jih kje odkupujejo?

Oddelek: Loža
52852 (2710) ...:TOMI:...
»

Polnjenje plinske jeklenke (3 kg) in atest

Oddelek: Loža
911680 (11373) -žiga-
»

merjenje tlaka v jeklenkah

Oddelek: Znanost in tehnologija
173996 (3498) Zvezdica27
»

Petrolov smisel za biznis

Oddelek: Loža
4518850 (14481) Invictus

Več podobnih tem