Forum » Mobilne tehnologije » Nastavitev e-pošte Telemach
Nastavitev e-pošte Telemach
Slavko33 ::
Živjo,
Nikakor mi me uspe na iPhone 5S nastavit e-pošte ponudnika Telemach in mobilnega operaterja Telekom. Prihajoča mi deluje, odhajoča pa mi nikakor ne uspe pravilno nastavit, čeprav sem poskusil nešteto možnosti?
Tehnična služba mi je rekla da moram nastavit strežnik za odhajočo pošto opereterja torej: mail.siol.net, pa tudi ne deluje?
Hvala za info!
Nikakor mi me uspe na iPhone 5S nastavit e-pošte ponudnika Telemach in mobilnega operaterja Telekom. Prihajoča mi deluje, odhajoča pa mi nikakor ne uspe pravilno nastavit, čeprav sem poskusil nešteto možnosti?
Tehnična služba mi je rekla da moram nastavit strežnik za odhajočo pošto opereterja torej: mail.siol.net, pa tudi ne deluje?
Hvala za info!
s6c-gEL ::
Strežnik za odhodno pošto (SMTP):
strežnik za odhodno pošto: mail.siol.net
vrata za odhodni strežnik: 465
vrsta zaščite: SSL/TLS
zahtevaj prijavo: DA (obkljukate)
POP3 strežnik (prihajajoča pošta): pop3.telemach.net
Hvala! Bom preveril ter javim. Ali je odvisno če sem povezan preko wi-fi ali omrežje mobitela?
Strežnik za odhodno pošto (SMTP):
Pri teh nastavitvah mi napiše napačno uporabniško ime ali geslo, ki sem ga napisal od Telemach-a?
Moraš vpisati pop server od ISP-ja, od katerega wifi oddaja internet.
In kje to vidim, ter kakšne so nadaljne nastavitve?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slavko33 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL-ov mail in težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 1950 (1137) | OmegaBlue |
» | Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS MailOddelek: Programska oprema | 4002 (3892) | Shoot19 |
» | Kje kakšen brezplačni email brez SSLOddelek: Omrežja in internet | 1392 (1250) | dr1m |
» | Problem s pošiljanjem pošte - OutlookOddelek: Omrežja in internet | 2747 (2711) | NoName |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5433 (4822) | Matko |