Forum » Pomoč in nasveti » dell inspiron 1525
dell inspiron 1525
FX6300B ::
spet jaz imam problem teta mi je dala za nalogo da ji na novo naložim windowse in seicer 7 ko sem naložil je delalo vse bp razen internetna povezava problem je tak da ko hočem se povezat na omrežje (wifi) mi napiše da ni dostopa in unidentified network isto je z kablom sicer nevem če ji je prej na windows xp delalo ampak me zanima kako bi lahko napako odpravil driverje sem že naložil in imamo še en pc priklopljen na omrežje če dam podatke iz tega pcja v dell mi javi da omrežje je le ko hočem dostopati mi internet exporer napiše da nemore prikazati strani kot podatke mislim ip, gateway itd lp aja omrežje je pa optika od t2
- spremenil: FX6300B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171214 (29412) | yani2000 |
» | Čas priklopa na Telekom optikoOddelek: Omrežja in internet | 9492 (8470) | Slo_Gamer |
» | Sodišče uvedlo stečaj družbe T-2 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9792 (8469) | čuhalev |
» | Ključ PSK za omrežje WLANOddelek: Mobilne tehnologije | 3399 (3027) | Voluharr |
» | www.ip-adress.com WFT?Oddelek: Omrežja in internet | 1354 (1354) | kekz |