» »

Z avtom na dopust - zavarovanje

Z avtom na dopust - zavarovanje

mikrosoftic ::

Torej, z boljšo polovico odhajava na dopust v Veliko Britanijo z osebnim avtomobilom. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje oz. predlogi za avtomobilsko zavarovanje/asistenco. Pozanimal sem se na AMZS, pa mi v primeru nesreče njihovo dodatno (40 €) zavarovanje "pomaga" samo z avtovleko do najbližjega servisa, to torej odpade.
Sicer sem ponosni lastnik Renaultove gajbe (veliki servis narejen pred potovanjem) in imam Renault asistenco, ki izgleda precej ok zadeva, vseeno pa me zanima, kako se zavarujete preden greste z avtomobilom v tujino?
NE zanimajo me pa mnenja, da je z avionom ceneje, da je bolje najeti avtomobil ...
Hvala vsem vnaprej

Šimpanz ::

Kva kompliciraš. Večina slovenclnov gre na dopust v tujino (ok Hrvaška), pa nič ne komplicirajo. Avto imej vzdrževan, pred daljšo potjo ga fajn preglej če ti kaj ne pošča, če ti delajo vse luči itd. Če maš kasko toliko bolje. Intojeto. Aja mej s sabo kakšno kartico če se zgodi kaj nepričakovanega.

shadeX ::

Če si pri triglavu zavarovan potem ti lahko tole pomaga.

Ni nujno da skleneš točno kadar podaljšaš zavarovanje za avto. To lahko "dokupiš" kadarkoli. Koliko boš plačaš je pa odvisno koliko imaš ti še do naslednje registracije.

Za primer:

Sam imam registracijo avtomobila začetek oktobra. Lani sem šel na morje na hrvaško sredi septembra in sem šel dokupit asistenco. Plačal sem celih 2EUR za tiste 3 tedne asistence (če bi sklenil na začetku registracije bi plačal polno ceno in sicer cca 40EUR+). Vključeno je bilo vse :) (preberi si pogoje kaj velja in kaj ne v tvojem primeru)

TOP zadeva.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Članstvo AMZS , vleka vozil omejitev km ??

Oddelek: Na cesti
289775 (5665) lopov
»

Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10525238 (20140) theBill
»

Kaj narediti ko se vam na cesti pokvari avto?

Oddelek: Na cesti
315646 (4887) energetik
»

Avtomobilsko zavarovanje- par idej in vprašanj (kje je najceneje, ga je možno opravit (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13520740 (16169) ivanuscha

Več podobnih tem