Forum » Omrežja in internet » Migracija mailov iz Hmail (Win) v Postfix + Dovecot
Migracija mailov iz Hmail (Win) v Postfix + Dovecot
LuiIII ::
Pozdrav!
Imam namen migrirati mail server iz Hmaila na Windowsih v Postfix + Dovecot. Accountov je samo nekaj, a je v njih kar dosti "robe". Potreboval bi nasvet kako se tega lotiti. Hvala za nasvet.
Imam namen migrirati mail server iz Hmaila na Windowsih v Postfix + Dovecot. Accountov je samo nekaj, a je v njih kar dosti "robe". Potreboval bi nasvet kako se tega lotiti. Hvala za nasvet.
driver_x ::
Sam sem se tudi soočal s podobnim problemom, le da sem imel to prednost, da sem imel samo en account. Na koncu sem uporabil najpreprostejšo rešitev: računa obeh strežnikov sem dodal v Thunderbird, kjer sem celotno vsebino povlekel iz enega računa in jo spustil v drugega ter počakal da se je cca. 20GB pošte preneslo.
LuiIII ::
Hm zelo dobra ideja sammy73! Morda bi celo šlo ker accountov je okoli 10. Je kdo to počel z imapsync-om ali pa Larch-om morda in da je bilo 100% zanesljivo?
Poldi112 ::
Jaz sem jih par let nazaj z imapcopy.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v Yahoo prizadel tri milijarde uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 7001 (6012) | Arctander |
» | Google play - nakup igre za otrokaOddelek: Mobilne tehnologije | 1757 (1311) | RC37 |
» | Windows 7 brez admin accountaOddelek: Operacijski sistemi | 885 (786) | jRk0 |
» | Admin account?Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (770) | Pyr0Beast |
» | (LAN) Moj racunalnik zahteva geslo za seznam sheranih mapOddelek: Operacijski sistemi | 1688 (1348) | jlpktnst |