Forum » Izdelava spletišč » Prvi web design
Prvi web design
creator2 ::
Izdelal sem svoj prvi web design (bolj za vajo) in me zanimajo kritike. Za začetek bom design objavil kar sem. Design potrebuje še nekaj dela na detajlih, zanima me bolj splošno mnenje.
shrani.si/f/2k/PV/1372Ulx2/loremus-design.jpg
shrani.si/f/2k/PV/1372Ulx2/loremus-design.jpg
- spremenilo: creator2 ()
Goran's Blog ::
Pozdravljen.
Če bi bile slike boljše bi bilo lažje oceniti, tako pa ni nič razbrati saj so zelo ozke.
Če bi bile slike boljše bi bilo lažje oceniti, tako pa ni nič razbrati saj so zelo ozke.
creator2 ::
Na linku shrani.si se lahko slika zelo poveča, tukaj na forumu pa stvari ne znam popraviti.
Goran's Blog ::
Glede na to da sem "basic" izdelovalec spletnih strani so mi všeč designi, glede na to da so prvi!
S katerim orodjem si stvar delal?
S katerim orodjem si stvar delal?
Matev ::
poveča se tudi na slo-techu lahko
mogoče bi bilo smotrno dati slike posebej
da bi bile *****proof za ogled
mogoče bi bilo smotrno dati slike posebej
da bi bile *****proof za ogled
bambam20 ::
Lepe skladne barve, velika pisava, da ne rabiš bulit k norc, dobra raporeditev in preglednost. Skratka, točno takole si predstavljam dobro stran.
Kje si staknil tole ikono od ževlve ? Si jo sam ustvaril? Je odlična.
Kje si staknil tole ikono od ževlve ? Si jo sam ustvaril? Je odlična.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
blackbfm ::
Kar se kompozicije tiče ni nič posebnega, precej generična. Poleg tega je nakičana s preveč elementi in linijami, barve sekajo ven, tipografija je čudna se težko bere..človek rata kar utrujen predno pride do konca.
Sicer pa za prvi dizajn oz vajo je kul.
technolog ::
Najhujša napaka:
PISANJE S SAMIMI VELIKI ČRKAMI
(ne počet tega). blackbfm je napisal, da je postal utrujen, preden je prišel do konca. No, tukaj imaš razlog.
PISANJE S SAMIMI VELIKI ČRKAMI
(ne počet tega). blackbfm je napisal, da je postal utrujen, preden je prišel do konca. No, tukaj imaš razlog.
martincek1 ::
creator2 če imaš čas, ti priporočam da ta design nekaj časa piliš.
Za začetek... si poglej kaj je boostrap in bootstrap grid. Nato design prilagodi temu sistemu in ga ponovno daj sem v recenzijo
Za začetek... si poglej kaj je boostrap in bootstrap grid. Nato design prilagodi temu sistemu in ga ponovno daj sem v recenzijo
c3p0 ::
Zdaj je baje moderno, če ga zaničuješ. Definitivno je pa zelo uporaben in boljši od večine CSS skropucal lastne izdelave, le malo časa si je potrebno vzet in prilagodit videz, da ni podoben 10k drugim - po možnosti preko LESS.
MisterR ::
bootstrap je enako kot ostali frameworki (pa ne samo za CSS). Če ga znaš uporabljat je super, če pa ga uporabljaš zato ker ne znaš pisat CSS pa je res neuporaben.
Mavrik ::
bootstrap je enako kot ostali frameworki (pa ne samo za CSS). Če ga znaš uporabljat je super, če pa ga uporabljaš zato ker ne znaš pisat CSS pa je res neuporaben.
To nima smisla... kako je lahko neuporaben če ga ljudje, ki ne znajo pisati CSS, na veliko uporabljajo? O.o
The truth is rarely pure and never simple.
bambam20 ::
Kar se kompozicije tiče ni nič posebnega, precej generična. Poleg tega je nakičana s preveč elementi in linijami, barve sekajo ven, tipografija je čudna se težko bere..človek rata kar utrujen predno pride do konca.
Tle se men zdi podobno.
http://www.usab.com/
MisterR ::
To nima smisla... kako je lahko neuporaben če ga ljudje, ki ne znajo pisati CSS, na veliko uporabljajo? O.o
Govorimo o profesionalni rabi, torej o tistih userih, ki vedo kaj je npr Less. Meni je že od začetka najboljša izbira zurb foundation, ker nima toliko balasta. Je pa res, da v trenutni verziji bootstrapa tudi že precej manj balasta.
Tydek ::
Malo čudno izbrane barve, preštudiraj tipografijo. Tam pri what can lorem offer? Bi dal stran bold, ker se težko bere. Meet the team to malo popravi. Imaš se še kar veliko se za naučiti začni s kakšnimi youtube vodiči ali pa lynda.com tudi ni slaba...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tydek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj vprašanj glede izdelave spletne strani.Oddelek: Izdelava spletišč | 4754 (3605) | scipascapa |
» | Od dizajna do programiranja spletne straniOddelek: Programiranje | 7071 (4495) | Arey |
» | [HTML/CSS] Kako naprej?Oddelek: Programiranje | 2069 (1921) | smacker |
» | Učenje programiranja (Front-end) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 13591 (10687) | matjash |
» | Front-end development in Twitter BootstrapOddelek: Izdelava spletišč | 2802 (2194) | btzajla |