Forum » Izdelava spletišč » CS_GO Pomoč
CS_GO Pomoč
KlemenL ::
Pozdravljeni,
ker sem kar velik oboževalec te igre, bom postavil spletno stran v našem jeziku namenjeno tej igri. Zanima me ,če bi kdo bil pripravljen pomagati.
Rabil bi:
-administratorja ki bo skrbel za FB stran in jo tudi ustvaril(s tem mislim redne objave glede novosti, organizacija turnirjev,...)
-nekoga , ki pozna in še pomembneje bi se rad naučil kakšne nove stvari glede oblikovanja in bi mi pomagal postaviti spletno stran.
Glede stroškov(domena, gostovanje,..) bom poskrbel sam.
Torej , če kogarkoli zanima in bi se rad še česa naučil, naj mi prosim piše na ZS.
O ostalih podrobnostih in kako se projekt razvija , vas bom obveščal v tej temi.
Lp
ker sem kar velik oboževalec te igre, bom postavil spletno stran v našem jeziku namenjeno tej igri. Zanima me ,če bi kdo bil pripravljen pomagati.
Rabil bi:
-administratorja ki bo skrbel za FB stran in jo tudi ustvaril(s tem mislim redne objave glede novosti, organizacija turnirjev,...)
-nekoga , ki pozna in še pomembneje bi se rad naučil kakšne nove stvari glede oblikovanja in bi mi pomagal postaviti spletno stran.
Glede stroškov(domena, gostovanje,..) bom poskrbel sam.
Torej , če kogarkoli zanima in bi se rad še česa naučil, naj mi prosim piše na ZS.
O ostalih podrobnostih in kako se projekt razvija , vas bom obveščal v tej temi.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobro narejene spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3877 (2093) | Colby |
» | Kje se naučiti WordpressOddelek: Izdelava spletišč | 2661 (1951) | Ales |
» | Postavitev strani podobne ceneje.siOddelek: Izdelava spletišč | 1284 (892) | Mesar |
⊘ | Pomoč pri programiranjuOddelek: Loža | 1863 (1515) | Gandalfar |
» | Tehnologija za izdelavo spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1510 (1378) | Tody |