Forum » Kaj kupiti » Razer Orbweaver
Razer Orbweaver
Cole5587 ::
Zivjo.
Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z Razer Orbweaver?
Zanimam se za nakup, sam je nikjer po trgovinah ne najdem, da bi jo dejansko videl oz. probal če to sploh "paše" na mojo roko, se priporočam za kakšno lokacijo...
Kolega mi je rekel, da bi se mi pač bolj splacalo kupit Blackwidow (kakšne imate kaj izkušnje z BW?), kot pa to, sam pisanje glih ni moja vrlina, tako da pišem itak bolj malo, ko pa igram, sem pa na skypu.
Kdo od naju ima prav? :P
http://www.razerzone.com/gaming-keyboar...
Lep pozdrav, Cole.
Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z Razer Orbweaver?
Zanimam se za nakup, sam je nikjer po trgovinah ne najdem, da bi jo dejansko videl oz. probal če to sploh "paše" na mojo roko, se priporočam za kakšno lokacijo...
Kolega mi je rekel, da bi se mi pač bolj splacalo kupit Blackwidow (kakšne imate kaj izkušnje z BW?), kot pa to, sam pisanje glih ni moja vrlina, tako da pišem itak bolj malo, ko pa igram, sem pa na skypu.
Kdo od naju ima prav? :P
http://www.razerzone.com/gaming-keyboar...
Lep pozdrav, Cole.
spirit ::
orbweaver je lušna stvarca, fajn se jo da prilagodit in postavitev tipk je res dobra. jst imam BW in mi je super, če bi imel več denarja za metat stran bi si kupil orbweaver tako si ga nisem, ker premalo igram in mi je to predraga igrača, če veliko igraš in ti ni škoda denarja potem se splača, še posebej ker je precej bolj ergonomski kot BW. v BB jih sicer občasno imajo in tudi iz škatle ti ga dajo če prosiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27835 (68) | Twixz |
» | Razer Blackwidow X Mercury (White) Edition -VS- Razer BlackWidow Chroma V2Oddelek: Kaj kupiti | 2362 (2109) | shintaro |
» | Mehanska tipkovnica ali membranskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1952 (1808) | ST-777 |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12282 (8698) | Half-Saint |
» | Osvetljena tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 15523 (14210) | aJPOD |