Forum » Operacijski sistemi » Ponovna inštalacija windowsa
Ponovna inštalacija windowsa
odbitko ::
LP, mene pa zanima če se da windows tovarniško resetirat. na youtubu so videji ampak so v angleščini in nevem, če moj računalnik to sploh ima.. Sam pa windowsa nebi znal reintalirat saj nimam dvd ja s klučkom pa nebi tvega... Je v mariboru kakšna firma ki ti to naredi za mali denar ?
govorim o tem vedo :
govorim o tem vedo :
Enterprise ::
S to funkcijo lahko osvežiš Windowse samo pod pogojem
a) da si na začetku sam ustvaril sliko sistema (predvidevam da ne)
b) imaš še vedno kje shranjen CD z Windowsi, ki je prišel poleg računalnika, če seveda sploh je
Pa vendar, jaz bi se takemu formatiranju izogibal, bolje je, če formatiraš ročno.
Malo si poglej na internetu 'How to install Windows 7 from USB', dam roko v ogenj, da boš našel vsaj 10 različnih vodičev.
Če pa vseeno ne upaš, pa je še najbolje da malo povprašaš kolege, gotovo se najde kak ki zna, saj ni neka znanost. Škoda je denarja da plačuješ neki firmi da ti to zrihta, ker dejansko je nekak klikov, preostali čas pa le sediš in čakaš.
a) da si na začetku sam ustvaril sliko sistema (predvidevam da ne)
b) imaš še vedno kje shranjen CD z Windowsi, ki je prišel poleg računalnika, če seveda sploh je
Pa vendar, jaz bi se takemu formatiranju izogibal, bolje je, če formatiraš ročno.
Malo si poglej na internetu 'How to install Windows 7 from USB', dam roko v ogenj, da boš našel vsaj 10 različnih vodičev.
Če pa vseeno ne upaš, pa je še najbolje da malo povprašaš kolege, gotovo se najde kak ki zna, saj ni neka znanost. Škoda je denarja da plačuješ neki firmi da ti to zrihta, ker dejansko je nekak klikov, preostali čas pa le sediš in čakaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux 24 let kasneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40894 (35339) | Zvezdica27 |
» | Valve se pridružuje Fundaciji Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 28924 (24984) | Mavrik |
» | SStrežnikOddelek: Omrežja in internet | 2205 (1709) | dunda |
» | Kateri OSOddelek: Operacijski sistemi | 1906 (1674) | andrej |