» »

Zobar s koncesijo

Zobar s koncesijo

Ashrack ::

Zivjo,

bil pri zobarju, mi je dal napotnico za ruvanje zoba. Predlagal je da naj grem to raje k zasebnemu koncesionarju opraviti kot pa na stomatolosko.

Ima kdo kaksne informacije o tem v okolici LJ?
....

MoRp ::

Aja, ker? Žena je enako poslušala in se odpravila k zobarju v Tehnološki park - Ljubljana. Rezultat potpludbe po obrazu, bolečine v vratu boleč postopek etc. sam sem šel na stomatološko in BP (če imaš možnost, vprašaj ali te lahko poštima Mojca Knez Ambrožič)

Ashrack ::

Modrostni zob mi na vsake par mesecev otece in so rekli da bolje da gre ven.
....

terezijslo ::

Zasebnega zobozdravnika s koncesijo je v teh časih res težko najti. V Domžalah jemljejo nove paciente, ampak moraš na redni pregled čakati tudi po eno leto. Ne vem kako je to pri puljenju zob, ampak mislim, da boš moral plačati, če hočeš takoj opraviti s tem.

tinc007 ::

Če še nisi našel zobarja se ti mogoče splača pogledati tule...
http://www.kvaliteten-vsakdan.si/59/dob...

kodsiti1 ::

Na stomatološko boš čakal kakšno leto, verjetno zato?

vorantz ::

MoRp je izjavil:

Aja, ker? Žena je enako poslušala in se odpravila k zobarju v Tehnološki park - Ljubljana. Rezultat potpludbe po obrazu, bolečine v vratu boleč postopek etc. sam sem šel na stomatološko in BP (če imaš možnost, vprašaj ali te lahko poštima Mojca Knez Ambrožič)

to pa res ni odvisno od zobarja
kolegici je isti zobar najprej ruval 2 kasneje pa še 2
pri prvi rundi ni blo nic narobe
pri drugi pa gnojenje in problemi
nima zobar vpliv na vse

je pa privat bolše ker lahko opraviš zadevo kadar ti hočeš in ne šelečez eno leto

Smurf ::

Prednost stomatoloske je, da imajo vec znanja (vsi tezki primeri gredo tja). Prednost privatnikov, pa da ni potrebno cakati.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odprt zob- čakat 6 mesecev ali dat 120 evrov in bo takoj popravljeno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10428589 (9099) mat xxl
»

Puljenje modrostnega zoba (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26795663 (38922) Steinkauz
»

zobar ™

417915 (5805) detroit
»

Zobar problem

204445 (3623) Mr Hilter
»

Zobozdravnik