Forum » Pomoč in nasveti » Paypal verifikacija z visa debetno kartico
Paypal verifikacija z visa debetno kartico
lommmp ::
Živjo
Paypal verifikacija s SKB debetno visa kartico ne uspe.
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
Teme so bile že odprte glede tega ampak od takrat naj bi SKB že to popravil.
Ima še kdo ta problem? in kako se ga reši?
Paypal verifikacija s SKB debetno visa kartico ne uspe.
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
Teme so bile že odprte glede tega ampak od takrat naj bi SKB že to popravil.
Ima še kdo ta problem? in kako se ga reši?
s6c-gEL ::
Privzeto je limit skb vise nastavljen na 0 eur (spremeni).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
mat xxl se strinjam in tudi bom. Ampak nisem imel časa ko sem ta topic napisal, zanimalo me pa je če ima kdo točen odgovor.
Mesar ::
Privzeto je limit skb vise nastavljen na 0 eur (spremeni).
To je točen odgovor. Privzeti limit je 0EUR. Osebno se moraš it zglasit na eno izmed poslovalnic SKB, rešeš, da ti spremenijo limit podpišeš papirček, da res to hočeš in naslednji dan lahko že plačuješ preko PayPala z to kartico.
Your turn to burn!
111111111111 ::
Jaz sem tudi imel 0€, vse skupaj je odvisno od verjeli ali ne od limita na bankomatu. Za bankomat sem imel 50€ na dan. Če sem hotel dobiti limit na debetni kartici, sem moral povišati limit za dvig na 150€. Čista bedarija samo tako je bilo in baje se ni dalo drugače.
Paypal verificiran :) hvala vsem za nasvet, bilo je točno to kar ste rekli limit je bil res nastavljen na 0€.
Kaj se vam zdi Trustpay za nakazilo denarja na paypal?
Kaj se vam zdi Trustpay za nakazilo denarja na paypal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114501 (33351) | Vetrpiha |
» | Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41124 (19280) | sbawe64 |
» | SKB Visa debetna kartica namesto Maestro - WTF? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25189 (16721) | Magic1 |
» | SKB identifikacijska številka?Oddelek: Loža | 15700 (13270) | Guzzy |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 20763 (18515) | Vrocipes |