Forum » Pomoč in nasveti » Kje kupiti laptop?
Kje kupiti laptop?
Panics ::
Zdravo!
Zanima me kje bi bilo najbolje kupiti laptop. Lahko je v SLO, lahko je tudi iz NEM, v glavnem, kje imajo široko izbiro dobrih laptopov?
V SLO je sicer zelo ozka izbira, saj sem po celem tednu iskanja našel le 2 prenosnika ki ustrezata mojim pogojem...
Iščem prenosnik v 700-1000€ cenovnem razredu, torej iščem relativno zmogljive računalnike.
LP
Zanima me kje bi bilo najbolje kupiti laptop. Lahko je v SLO, lahko je tudi iz NEM, v glavnem, kje imajo široko izbiro dobrih laptopov?
V SLO je sicer zelo ozka izbira, saj sem po celem tednu iskanja našel le 2 prenosnika ki ustrezata mojim pogojem...
Iščem prenosnik v 700-1000€ cenovnem razredu, torej iščem relativno zmogljive računalnike.
LP
čuhalev ::
Če si omejen na slovenski razpored tipk na tipkovnici, bo tudi v tujini težko najti ustreznega.
Panics ::
Nisem nikakor omejen na SLO razpored tipkovnic. Na telefonu že dolgo časa uporabljam QWERTY tipkovnico, tako da se lahko prilagajam brez problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica z osvetlitvijo za programiranje?Oddelek: Kaj kupiti | 2772 (2433) | jernejl |
» | Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13586 (11244) | zhigatsey |
» | Dober laptop, ki ni HP (Lenovo / Dell?)Oddelek: Kaj kupiti | 4403 (3720) | Ales |
⊘ | Najcenejši FHD prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5026 (4418) | Dadan |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14304 (12063) | Half-Saint |