Forum » Pomoč in nasveti » WI-FI Acer Aspire 5334
WI-FI Acer Aspire 5334
T-Mac ::
Pozdravljeni,
Zanima me sledece, nalozil sem na prenosnik WIN 7 in imam tezavo ne morem se povezati preko WI-FI... Mrezna kartica je prepoznana driverji so ok, vendar videl sem da na nadzorni plosci / sredisce za omrezje in skupno rabo - tam na levi strani nimam upravljanje brezzicnih omrezji? V glavnem ni mi jasno zakaj se ne morem povezati na WI FI... Vsaka info dobrodosla...
Hvala in LP
Zanima me sledece, nalozil sem na prenosnik WIN 7 in imam tezavo ne morem se povezati preko WI-FI... Mrezna kartica je prepoznana driverji so ok, vendar videl sem da na nadzorni plosci / sredisce za omrezje in skupno rabo - tam na levi strani nimam upravljanje brezzicnih omrezji? V glavnem ni mi jasno zakaj se ne morem povezati na WI FI... Vsaka info dobrodosla...
Hvala in LP
Malajlo ::
Servis, storitev [slo], service [eng].
Win+r, services.msc, ok. Poiščeš wireless zero config servis na seznamu, pa preveriš, če je zagnan.
(kako se pa v slovenščini tista storitev imenuje, pa ne vem)
Win+r, services.msc, ok. Poiščeš wireless zero config servis na seznamu, pa preveriš, če je zagnan.
(kako se pa v slovenščini tista storitev imenuje, pa ne vem)
T-Mac ::
hvala, sem notri zdj moram pa samo se najti wireless zero config servis ker imam slovenske windowse :)
nic ni drugace, se zmerja mi ne najde... ?
nic ni drugace, se zmerja mi ne najde... ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T-Mac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | network key pri wirelessuOddelek: Omrežja in internet | 1127 (1028) | ciklon |
» | Wireless network settingOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (877) | lopatca |
» | Kako rešit WiFi - lan problemOddelek: Omrežja in internet | 2382 (2150) | ferdo |
» | wlanOddelek: Omrežja in internet | 2058 (1520) | jerneju |
» | servis se mi noče zagnatiOddelek: Programska oprema | 709 (678) | sinko999 |