Forum » Mobilne tehnologije » VGA/DVI na tablici
VGA/DVI na tablici
sverde21 ::
Obstaja mogoče kakšna zadeva, ki bi mi rešila naslednji problem:
Doma imam PC/server, na katerega večinoma dostopam preko SSH, vendar pa je vsake toliko časa (beri: enkrat ali dvakrat na leto) potrebno priklopiti monitor in rešiti kakšno sistemsko zadevo oz. nastaviti kaj v BiOSu in takrat moram do tiste "kište" spraviti monitor (je v kleti). Torej ali obstaja nekakšen adapter, ki bi ga vtaknil v VGA/DVI in bi mi bil sposoben tablico oz. smartphone (Android KitKat) uporabiti kot monitor. Povezava bi bila v idealnem primeru wireless (Bluetooth ali Wi-Fi), bi pa "potrpel" tudi microUSB glede na to da bi to rabil dokaj redko.
Doma imam PC/server, na katerega večinoma dostopam preko SSH, vendar pa je vsake toliko časa (beri: enkrat ali dvakrat na leto) potrebno priklopiti monitor in rešiti kakšno sistemsko zadevo oz. nastaviti kaj v BiOSu in takrat moram do tiste "kište" spraviti monitor (je v kleti). Torej ali obstaja nekakšen adapter, ki bi ga vtaknil v VGA/DVI in bi mi bil sposoben tablico oz. smartphone (Android KitKat) uporabiti kot monitor. Povezava bi bila v idealnem primeru wireless (Bluetooth ali Wi-Fi), bi pa "potrpel" tudi microUSB glede na to da bi to rabil dokaj redko.
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProšnjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2306 (1803) | mihco |
» | Dva PC-ja iz enega PC-ja ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 928 (722) | matobeli |
» | dual monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2963 (2329) | kunigunda |
» | Kateri rabljen 19" CRTOddelek: Kaj kupiti | 1686 (1317) | TommyLee |
» | Program, ki kaže refresh rate med igroOddelek: Programska oprema | 1024 (902) | (sic) |