Forum » Kaj kupiti » PS Vita
PS Vita
akonc014 ::
1. http://www.konzolko.si/sony-ps-vita-psv... ali http://playgame.si/psp-vita-konzola/son... , kaj se vam zdi bolš?
2. će že imate vito, kje ste jo kupil?
3. ali lahko nba2k13 psp igro(in druge psp igre) igram tudi na ps viti?
Hvala.
2. će že imate vito, kje ste jo kupil?
3. ali lahko nba2k13 psp igro(in druge psp igre) igram tudi na ps viti?
Hvala.
- spremenil: Mavrik ()
MajorM ::
1. Pri dražji izgleda kot da je v škatli še 90 dni za PS+ ampak spodaj v opisu ni navedeno. Če je vključen potem sta obe ceni bolj ali manj identični in je vseeno kje vzameš.
2. Jaz sem jo nabavil v BigBangu. Že dolgo nazaj.
3. PSP igre ki jih imaš morebiti na spominski kartici za PSP ni kompatibilna s PS Vito. Za PS Vito je potrebno kupiti igro na spominski kartici prav za Vito. To pa ne pomeni, da morda digitalna verzija NBA2k13 ni kompatibilna z Vito. V PSN (Playstation Network) trgovini je precej špilov PSP generacije ki jih je možno kupiti in delujejo na Viti.
Sam imam ustvarjen ameriški PSN account in sem tudi PS+ naročnik. Za $50 na leto dobiš precej iger zastonj seveda če imaš še PS3 in PS4.
V glavnem meni se je toliko nabralo, da bi lahko kar nekaj časa preigraval samo igre ki so bile na voljo brezplačno za PS+ uporabnike do sedaj. Je pa res da če danes vzameš PS+ ne moreš izkoristiti vseh igre ki so bile v preteklosti zastonj. Samo tiste ki bodo takrat ko imaš plačano naročnino.
2. Jaz sem jo nabavil v BigBangu. Že dolgo nazaj.
3. PSP igre ki jih imaš morebiti na spominski kartici za PSP ni kompatibilna s PS Vito. Za PS Vito je potrebno kupiti igro na spominski kartici prav za Vito. To pa ne pomeni, da morda digitalna verzija NBA2k13 ni kompatibilna z Vito. V PSN (Playstation Network) trgovini je precej špilov PSP generacije ki jih je možno kupiti in delujejo na Viti.
Sam imam ustvarjen ameriški PSN account in sem tudi PS+ naročnik. Za $50 na leto dobiš precej iger zastonj seveda če imaš še PS3 in PS4.
V glavnem meni se je toliko nabralo, da bi lahko kar nekaj časa preigraval samo igre ki so bile na voljo brezplačno za PS+ uporabnike do sedaj. Je pa res da če danes vzameš PS+ ne moreš izkoristiti vseh igre ki so bile v preteklosti zastonj. Samo tiste ki bodo takrat ko imaš plačano naročnino.
LenartB ::
Kupi pri playgame.si so res odlična trgovina, sam zmeraj kupujem pri njih in še nikoli ni bilo nobenih težav, če se ti pa slučajno res kaj pokvari ti pa v večini primerov dajo nadomestno konzolo ko je tvoja na popravilu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PS3] Nakup PS3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51343 (26691) | hojnikb |
» | PS VitaOddelek: Konzole | 4031 (2578) | luclucluc |
» | PSP GOOddelek: Konzole | 1436 (1207) | LJ4L |
» | PSPOddelek: Konzole | 3118 (2146) | ABX |
» | Naslednji Xbox prihodnje leto, bržkone brez optične enote (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 16902 (14318) | St235 |