» »

PS Vita

PS Vita

akonc014 ::

1. http://www.konzolko.si/sony-ps-vita-psv... ali http://playgame.si/psp-vita-konzola/son... , kaj se vam zdi bolš?
2. će že imate vito, kje ste jo kupil?
3. ali lahko nba2k13 psp igro(in druge psp igre) igram tudi na ps viti?
Hvala.
  • spremenil: Mavrik ()

MajorM ::

1. Pri dražji izgleda kot da je v škatli še 90 dni za PS+ ampak spodaj v opisu ni navedeno. Če je vključen potem sta obe ceni bolj ali manj identični in je vseeno kje vzameš.

2. Jaz sem jo nabavil v BigBangu. Že dolgo nazaj.

3. PSP igre ki jih imaš morebiti na spominski kartici za PSP ni kompatibilna s PS Vito. Za PS Vito je potrebno kupiti igro na spominski kartici prav za Vito. To pa ne pomeni, da morda digitalna verzija NBA2k13 ni kompatibilna z Vito. V PSN (Playstation Network) trgovini je precej špilov PSP generacije ki jih je možno kupiti in delujejo na Viti.

Sam imam ustvarjen ameriški PSN account in sem tudi PS+ naročnik. Za $50 na leto dobiš precej iger zastonj seveda če imaš še PS3 in PS4.
V glavnem meni se je toliko nabralo, da bi lahko kar nekaj časa preigraval samo igre ki so bile na voljo brezplačno za PS+ uporabnike do sedaj. Je pa res da če danes vzameš PS+ ne moreš izkoristiti vseh igre ki so bile v preteklosti zastonj. Samo tiste ki bodo takrat ko imaš plačano naročnino.

LenartB ::

Kupi pri playgame.si so res odlična trgovina, sam zmeraj kupujem pri njih in še nikoli ni bilo nobenih težav, če se ti pa slučajno res kaj pokvari ti pa v večini primerov dajo nadomestno konzolo ko je tvoja na popravilu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[PS3] Nakup PS3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Konzole
23651343 (26691) hojnikb
»

PS Vita

394031 (2578) luclucluc
»

PSP GO

191436 (1207) LJ4L
»

PSP

283118 (2146) ABX
»

Naslednji Xbox prihodnje leto, bržkone brez optične enote (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
5516902 (14318) St235

Več podobnih tem