» »

Vorwerk robotski sesalec

Vorwerk robotski sesalec

petunia ::

Kupujem robotski sesalnik in vse bolj se nagibam k Vorwerkovemu sesalcu Kobold VR100. Ima kdo izkušnje s tem sesalcem, kako se obnese? Kaj pa popravila, je kdo že kupoval novo baterijo in podobno?

Vse informacije dobrodošle :)

Roadkill ::

Morda se ti splača preleteti tole temo: https://slo-tech.com/forum/t611272/0
Ü

petunia ::

hvala za info! v družini že imamo en Vorwerkov sesalec in je boljši od vseh, katere sem sama že imela. Me pa sedaj zanima, če ima kdo prej omenjen Vorwerkov robotski sesalec. Seveda ne kupujem prek raznih prodajalcev na domu, ampak preko spleta.

pharaon ::

Zdravo!
O robotskem sesalcu sem spraševal njihovega prodajalca direktno na sejmu, sicer robota tam niso imeli, samo klasične. Rekel mi je, da ga je sam osebno preizkusil doma, po nekaj tednih so bile ugotovitve take, da ni to to (razumel sem ga tako, da ne opraviči svoje cene), obstajajo boljše alternative robotu (beri iRobot).
Sam sem tudi pred nakupom robota in bom verjetno vzel Roombo 780.

Lp

Thunder wave ::

No da še jaz pristavim svojo izkušnjo: v družini imamo in Roombo 580 in VR100. Razlika je velika, VR100 roombo poseka na celi črti. Je hitrejši, močnejši, bolj praktičen za uporabo, posesa veliko boljše kot Roomba. Za sesanje iz sobe v sobo ne potrebuje nobenih svetilnikov (ki se pri Roombi prekleto hitro izpraznijo), če mu zmanjka baterije se gre sam polnit in nadaljuje na točno tistem mestu kjer je končal, česar Roomba ne stori. Naša roomba tudi ne sesa preko krtače, ampak krtača samo pometa, šoba za krtačo pa nato sesa (vem, da imajo novejši to narejeno drugače, boljše). Če bi kupoval še enkrat, bi se odločil enako torej za VR100.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sesalec - nateg (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
200101939 (39815)          

Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
309149491 (69173) perci
»

Robotski sesalci. (strani: 1 2 3 4 )

16767658 (27306) mat xxl
»

Kaj dejansko pomaga proti prahu ??? (strani: 1 2 )

6114144 (12066) m0LN4r

Več podobnih tem