Forum » Kaj kupiti » USB kit kje dobit
USB kit kje dobit
MRB0rYS ::
Zanima me nekaj. Ko sem si nabavil računalo sem dobil ohišje ki ima spredaj v ohišju možnost tega priklopa USB+zvok vendar tega ni vgrajenega, kar me moti za priklop slušalk in digitalnega fotoaparata da mi ni treba zmeraj vleči ven račinala in zadaj priklapljat USB.
Spraševal sem po vseh trgovinah nikjer nič, nekdo je pa rekel da je to zraven ohišja ko ga sestavljaš drugače se pa ne da namontirat. Po moje bi se dalo samo kje ga naj dobim, za ohišje pa glih ne vem kako se mu reče, je pa kar specijalno.
kje ga naj staknem tega USB, kit se mu menda reče
Spraševal sem po vseh trgovinah nikjer nič, nekdo je pa rekel da je to zraven ohišja ko ga sestavljaš drugače se pa ne da namontirat. Po moje bi se dalo samo kje ga naj dobim, za ohišje pa glih ne vem kako se mu reče, je pa kar specijalno.
kje ga naj staknem tega USB, kit se mu menda reče
b0rys
- premaknil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zadnje preverjanje za nakup novega PCjaOddelek: Kaj kupiti | 6847 (6193) | Peaceful |
» | Kateri namizni računalnik za gaming? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13598 (12220) | jasa123434 |
» | zuanji 500gb disk za 40eur. vzet al ne?Oddelek: Kaj kupiti | 3823 (3152) | flbroker |
» | Disk- adapter za data kabel ali karkoli žeOddelek: Strojna oprema | 1122 (906) | Snegec |
» | Zunanji disk - napajanjeOddelek: Kaj kupiti | 3816 (3401) | SimplTech |