Forum » Kaj kupiti » Nokia 6310i al S55+cam
Nokia 6310i al S55+cam
globoko grlo ::
kaj bi vi rajš vzel
6310i za 20 čukov al
s55 + fotič za 50 čukov
naročnina pa dve leti pr Simobilu
6310i za 20 čukov al
s55 + fotič za 50 čukov
naročnina pa dve leti pr Simobilu
bobby ::
definitivno 6310i
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
mlakar ::
jaz osebno bi rajši uzel s55 ker mi je ful ušeč. Telefon je odličn, oba imate res skoraj vse funkcije tko da bi jst s55 uzel zaradi oblike in barvnega zaslona, faliv pa neboš tut če uzameš nokio
LP
LP
azeed ::
odvisno kaj potrebujes... jaz sem s 6310i super zadovoljen in ga trenutno ne bi zamenjal za s55... ce bi pa rad mel telefon kot statusni simbol pol je pa verjetno boljsi s55 :)
You gotta say YES to another excess!!!
Andro- ::
Bi se skoraj rajši odločil za Nokio, ker ima nekoliko več funkcij. Fotografije s Siemensom so še slabše kot Nokiine (7650, 3650, keadset) ali Sonyerricsonove (p800 ali pa dodatna kamera). Pa še danes je skoraj bolje imeti črnobel zaslon kakor pa 256 barvnega
Kot ti je pa že nekdo drug povedal, je odvisno od tega za kaj boš GSM uproabljal. Če ga boš uporabljal za poslovne namene je 6310 definitivno boljša, če pa bi raje slikal, igral barvne igrice in bil frajer z barvnim zaslonom pa raje S55...
Kot ti je pa že nekdo drug povedal, je odvisno od tega za kaj boš GSM uproabljal. Če ga boš uporabljal za poslovne namene je 6310 definitivno boljša, če pa bi raje slikal, igral barvne igrice in bil frajer z barvnim zaslonom pa raje S55...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10602 (6588) | zolja |
» | Kateri mobitel z BT in GPRSOddelek: Mobilne tehnologije | 1513 (1436) | Caligula |
» | Kateri mobilni telefon višjega razreda kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2498 (1873) | Caligula |
» | Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12834 (11010) | atubbuta |
» | Trenutno naj telefonOddelek: Kaj kupiti | 2545 (2085) | iso2000 |