Forum » Programska oprema » Pretvorba slik
Pretvorba slik
Sims ::
Pozdravljeni,
zanima me naslednje. Imam slike v različnih mapah. Kako bi tem slikam spremenil velikost. Recimo na 1920x1080. Delal sem že z programom IrfanView, ki ima batch convert. Vendar znam le, da označim eno mapo in pretvori v drugo mapo. Jaz pa želim da slike program prepiše na tistih lokacijah kjer so. Recimo vse slike so v poddirektorijih v direktoriju SLIKE. Spremenil bi le velikos, kvaliteta naj ostane enaka ...
Najlepša hvala.
LP.
zanima me naslednje. Imam slike v različnih mapah. Kako bi tem slikam spremenil velikost. Recimo na 1920x1080. Delal sem že z programom IrfanView, ki ima batch convert. Vendar znam le, da označim eno mapo in pretvori v drugo mapo. Jaz pa želim da slike program prepiše na tistih lokacijah kjer so. Recimo vse slike so v poddirektorijih v direktoriju SLIKE. Spremenil bi le velikos, kvaliteta naj ostane enaka ...
Najlepša hvala.
LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KAteri program za samodejni resize velike količine slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (840) | Hayabusa |
» | Convert .wmv v .mp3Oddelek: Programska oprema | 936 (897) | Curious |
» | Ime Priimek v Ime_Priimek (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5065 (4025) | Doman |
» | Pomanjšal bi več slik hkratiOddelek: Programska oprema | 2083 (1789) | ejga40 |
⊘ | Spreminjanje .txt v .subOddelek: Zvok in slika | 1475 (1368) | Stepni Volk |