Forum » Pomoč in nasveti » Restart kište
Restart kište
DosDominator ::
Živjo,
ven sem potegnil neko staro kišto, da vidim če sploh še dela. Dela vse normalno, razen tega, da ne morem v sistem. Ko se pokaže windows logo in tist loading bar laufa se računalnik resetira. Enako je v safe modu in last good known configuration. Zanimivo pa je, da računalnik laufa normalno, če bootam windowse z live cdja (mini windows xp). Sklepam da gre za disk, vendar mi je malo čudno, da bi bila 2 diska fuč.
Gre pa za pentium 4, 512mb rama, ...
Mnenje?
ven sem potegnil neko staro kišto, da vidim če sploh še dela. Dela vse normalno, razen tega, da ne morem v sistem. Ko se pokaže windows logo in tist loading bar laufa se računalnik resetira. Enako je v safe modu in last good known configuration. Zanimivo pa je, da računalnik laufa normalno, če bootam windowse z live cdja (mini windows xp). Sklepam da gre za disk, vendar mi je malo čudno, da bi bila 2 diska fuč.
Gre pa za pentium 4, 512mb rama, ...
Mnenje?
- spremenil: DosDominator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Primernost računalnika za Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8084 (6914) | bomber111 |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7333 (6247) | acidos |
» | novo ohišje, počasnost kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (691) | gruntfürmich |
» | Računalnik se sam restarta-vendar samo ko me ni zravnOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (799) | ;-) |
» | Zakaj šteka?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1585 (1422) | dejanslo |