Forum » Šola » višja strokovna velenje- informatika
višja strokovna velenje- informatika
majster123 ::
Lep pozdrav. Hodil sem na FERI, smer Informatika in tehnologije komuniciranja VS in zabluzil letnik. Sedaj čakam, da izvem rezultate zadnjega izpita in da vidim, ali bom sploh lahko ponavljal letnik. Če to nebo možno, sem razmišljal, da bi se vpisal v višjo šolo v velenju tudi smeri informatika. Sedaj me pa zanima, kakšna je ta šola, koliko dobiš znanja, kako je z zaposlitvijo, ali je veliko "slabša" od visoke šole, kakšna je zahtevnost itd... rad bi postal računalničar in me zanima ali je ta rešitev dobra oz če kdo ve če bi se dalo naredit še kaj boljšega? :)
chironex ::
Zaposlivost informatika je ne glede na šolo izjemno nizka, v kolikor nima veliko vzporedno pridobljenega znanja. Razen tega, se, zaradi napačnega pojmovanja "večnega pomanjkanja dobrega kadra", na taksno ali drugacno racunalnistvo prijavlja vedno vec studentov, ki, verjetno zaradi lastne samokritičnosti in pomanjkanja znanja mislijo, da jih bodo pa tega naučili na faksu. In potem, po končanem študiju, visijo na zavodu za zaposlovanje in se čudijo. Ti pa takole povem: na razgovorih za službo, za izobrazbo niti ne vprašam. Nepomemben faktor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Višja šola za informatiko (B2)Oddelek: Šola | 16302 (6824) | Raptor F16 |
» | DILEMA: Ekonomska ali FRIOddelek: Šola | 2149 (1822) | Verma |
» | FRI vs. Ekonomska fakulteta - Poslovna informatikaOddelek: Šola | 13783 (7823) | barb99 |
» | Visja sola informatika (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31058 (21224) | drzni86 |
» | Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!Oddelek: Loža | 2872 (2615) | whatson |