Forum » Loža » 'micro news'
'micro news'
zero_max ::
Izogibam se v širokem krogu raznih novčarskih portalov (ala MMC in 24ur siol etc) in TV gledam mogoče tedensko 3h na teden. Zato vas sprašujem...
Ali obstja kaj takšnega, da bi me le po mailu obveščalo (zelo na kratko- 2 do 3 stavke) pol bi jaz to kliknil, če bi si želel za globljo analizo. Recimo 5 novic iz Slovenije, 5 novic iz Evrope in 5 novic iz sveta na teden. Nekakšen tedenski pregled.
Zraven pa bi dobival še obvestila, kar se tiče volitev, sprememb zakonov, etc. v Sloveniji (uradna obvestila) zelo na kratko. Da ne bi glih zgledalo, da sem puščavnik oz. odrezan od sveta, a hkrati da preprečim 'news spam'.
LP
Ali obstja kaj takšnega, da bi me le po mailu obveščalo (zelo na kratko- 2 do 3 stavke) pol bi jaz to kliknil, če bi si želel za globljo analizo. Recimo 5 novic iz Slovenije, 5 novic iz Evrope in 5 novic iz sveta na teden. Nekakšen tedenski pregled.
Zraven pa bi dobival še obvestila, kar se tiče volitev, sprememb zakonov, etc. v Sloveniji (uradna obvestila) zelo na kratko. Da ne bi glih zgledalo, da sem puščavnik oz. odrezan od sveta, a hkrati da preprečim 'news spam'.
LP
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
Invictus ::
RSS novičke ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
zee ::
Twitter potem pa izberes relevantne kanale?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igračarski portal hop.si [Gaming.si] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 27175 (15325) | Vazelin |
» | The New York Times se zmrduje nad "tweeti"Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4582 (3722) | Bistri007 |
» | Spletno pretvarjanje v porastuOddelek: Novice / Varnost | 3364 (2746) | techfreak :) |
» | skripta za člankeOddelek: Izdelava spletišč | 1289 (1111) | cahahopie |