» »

Kamere za streamanje na splet

Kamere za streamanje na splet

sebavet ::

rabil bi kamero oz. sistem kamer, ki bi v hd tehniki na računalnik spravila več slik hkrati. To pomeni, da s tem sistemom snemam več lokacij hkrati in jih lahko predvajam na spletni strani; neke vrste varnostni sistem, ki je dovolj odprt, da lahko stream implementiram v svojo spletno stran. Pomembno je da kamere dobro snemajo stvari od blitu cca 10-50 cm oddaljene stvari. Če kdo pozna kako rešitev prosim za predloge.
  • spremenil: Mavrik ()

sebavet ::

Torej, rad bi snemal paličnjaka. Snemal bi z večih pozicij, zato rabim cca 4-5 kamer, ki bodo razpostavljene na različnih pozicijah do 50 cm od živali. Video bi rad prenašal na svoj pc. Ko me ne bo doma, bi rad preko spletne strani dostopal do stanja v domačem terariju. Kako se lotiti tega projekta? Katere kamere naj kupim, kako se naj lotim prenosa slike na web ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sebavet ()

#000000 ::

Če rabiš za paličnjaka in gre za low budget projekt, nima smisla kupavat neke hi tech kamere, kupi dobro web kamero in poišči nek server software ki bo to dal na splet, varijant je kr nekaj, išči web cam stream server recimo.

Druga varijanta pa je box server ki pa ni poceni, in kamere ki jih lahko priključiš so bolj ko ne določene kar spet ni poceni, sploh če bi rad live vide in da je HD kvalitete.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

#000000 ::

sebavet ::

Ker gre za fine strukture v terariju bom potreboval hd tehniko. Lahko to doseżeš z web kamero? Lahlo prenašaš več kamer hkrati? Potreboval bi vsega skupaj cca 36 kamer, istočasno bi laufalo 10 kamer.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadzorna kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6724602 (5105) refosk
»

Snemanje in stremanje dogodka iz zaprtega prostora

Oddelek: Zvok in slika
91257 (848) Ghost007
»

Domači videonadzorni sistem z pomočjo spletnih kamer

Oddelek: Zvok in slika
133862 (2021) Pesimist
»

Live Streaming (kamera v živo)

Oddelek: Zvok in slika
182401 (1474) AtaStrudl

Videonadzor na računalniku

Oddelek: Kaj kupiti
467378 (5816) Brane2

Več podobnih tem