Forum » Hlajenje in modifikacije » BARVANJE IN VENTILATORJI
BARVANJE IN VENTILATORJI
KlemenL ::
Rad bi si malo polepšal računalnik.
Zanima me ,kje bi dobil kakšne kul ventilatorje ki se svetijo ter niso preveč glasni.
In pa še imam tole ohišje:
Je kakšna možnost , da si lepo uredim cable managment? Imam corsair napajalnik , ki pa ni modularni in so kabli vsepovsod..
Rad bi si ga tudi prebarval, ali si lahko kupim kar normalno mat barvo za kovino v kakršnikoli barvi in posprejam po tej obstoječi , ali je to bol zakompliciran postopek?:)
Lp
Zanima me ,kje bi dobil kakšne kul ventilatorje ki se svetijo ter niso preveč glasni.
In pa še imam tole ohišje:
Je kakšna možnost , da si lepo uredim cable managment? Imam corsair napajalnik , ki pa ni modularni in so kabli vsepovsod..
Rad bi si ga tudi prebarval, ali si lahko kupim kar normalno mat barvo za kovino v kakršnikoli barvi in posprejam po tej obstoječi , ali je to bol zakompliciran postopek?:)
Lp
axee ::
Svetleči ventilatorji so tako kot katode že dolgo iz mode.. se jih niti ne dela več, razen kakšna cenovno ugodnejša ohišja, z mlajšo ciljno publiko, ki še cilja na vse svetleče in bleščeče..
Če že resno rabiš ta kič, potem poglej za Corsair Air Series LED ventilatorji.
Cable management BP rešiš tako, da daš optično enoto v drugo mesto, v prvo pa zatlačiš vse lepo zvezane neuporabljene kable.
Če že resno rabiš ta kič, potem poglej za Corsair Air Series LED ventilatorji.
Cable management BP rešiš tako, da daš optično enoto v drugo mesto, v prvo pa zatlačiš vse lepo zvezane neuporabljene kable.
Bom probal pa prilepim slike kako izgleda.
Zanima me še samo glede barve če moram prej spraviti to barvo dol in kako ali lahko kar sprejam čez?
Zanima me še samo glede barve če moram prej spraviti to barvo dol in kako ali lahko kar sprejam čez?
negotiator ::
Bom probal pa prilepim slike kako izgleda.
Ne vem no, jaz ga ne bi barval sploh ;) Lahko na koncu samo poslabšaš zadevo, sploh če nimaš dovolj izkušenj, recimo ostanejo kje kakšne debelejše plasti, ali zasušene kapljice barve, ki je odtekla. To se najraje zgodi, ko sprejaš od preblizu, ali pretiravaš s količino barve.
All easy problems have already been solved.
Bom probal prodati ,če koga zanima. Pa si bom kupil majnšo ohišje ker imam tudi microAtx matično.
Hvala vsem za odgovore, če pa se odločim prebarvati vam prilepim slike:)
Hvala vsem za odgovore, če pa se odločim prebarvati vam prilepim slike:)
dottor ::
Če želiš manjše kompaktno mATX ohišje priporočam Zalman T2. Imam HTPC/LAN mašino v njem. Je zelo enostavno za sestavo, po želji lahko kakšno sliko prilepim. Napajalnik ima spodaj, tako da s kabli ni nek problem, edino pozicije diskov so malo drugačne ampak se vse lepo reši. Kable sem pa speljal za ploščo (4pin, usb, sata podatkovni in napajalni, front audio,... Ohišje je relativno majhno, prostorno in tiho.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nzxt lexa modding (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3522 (2544) | UNIVERZUM |
» | Nov pc ob inštalaciji ne zazna trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1027) | 111111111 |
» | Barvanje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3506 (3189) | NobelMan |
» | barvanjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2330 (1768) | m.i.h.a. |