» »

Garmin zemljevidi

Garmin zemljevidi

Excavator ::

Pozdravljeni!

Danes sem hotel posodobiti zemljevide na garminu, a mi vedno na polovici namestitve prekine. Ko vklopim napravo mi piše: Za načrtovanje poti so zahtevani podrobni zemljevidi. V tej napravi jih ni mogoče najti.

Garmin model: Nüvi 40


Lp

laguna1 ::

Pozdravljen

Da še jaz porabim to temo.

Imam Garmin nuivi tam nekje 14 let in imam zastarele zemljevide, kjer mnogo cest manjka. Na telefonu imam nameščeno free navigacijo, ki je kar dobro pokrita s cestami.


Na tej strani http://garmin.openstreetmap.nl/ je možno legalno in free namestiti karte OSM, ki meni zadoustujejo, res je, da ni mnogo hišnih številk, vendar jaz to rešujem na telefonu tako, da googl maps vpišem hišno številko in kraj, tako dobim kordinate, katere nato vpišem v telefon.

Sedaj pa sem si zamislil, da bi isti postopek delal na garminu, saj je tam boljša baterija in ostale stvari.
Ni problem dobiti dol in namestiti zemljevid ene države, torej jaz sem poskusil s Slovenijo, prav tako obstaja opcija, da označiš večje področje, vendar te potem sprašuje po emailu - tu se pa zatakne, ker so zemljevidi veliki in ne grejo preko email.

Torej je kdo že poskusil osm zemljevide na garmini za več držav in kako jih je kot en .img fail združil in spravil na telefon.

LP

laguna1 ::

Pozdravljeni

Uspel sem "spravit" skupaj karte petih držav (slovenija, italija, avstrija, hrvaška, madžarska) s programom GMapTool, ki je na tej povezavi http://www.gmaptool.eu/en/content/gmapt... .Mislim da ni problema spravit karte več držav, vendar mislim da je omejitev skupaj 2 GB.

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero navigacijo priporočate?

Oddelek: Kaj kupiti
4911805 (8111) scipascapa
»

gps naprava za kolo

Oddelek: Na cesti
154151 (3728) schurda
»

Google kupil Waze

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
188438 (6390) CaqKa
»

Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIO

Oddelek: Kaj kupiti
1813112 (12550) zee

Več podobnih tem