Forum » Pomoč in nasveti » Problem z odpiranjem internetnih strani
Problem z odpiranjem internetnih strani
Anxic ::
Pozdrav,
obracAm se na vas, ker sem ze vse, cesar sem se spomnil, poskusil, pa ni nic ucinkovalo, moje znanje na tem podrocju pa spet ni tako obsirno, da ne bi obstajala se kaksna resitev :) Problem je sledec: na racunalniku mi od vceraj naprej, ko sem zagnal pregled racunalnika z NODom, ne odpira nobenih spletnih strani razen Facebooka. S povezavo preverjeno ni nic narobe (preveril v CMD), vse strani lepo odpira tudi iPad (domaci wireless seveda), tako da je gotovo problem z racunalnikom. To se dogaja v vseh brskalnikih. Poskusal sem izkljuciti porazni zid, ni ucinkovalo.
Ce imate kaksno idejo, vam bom zelo hvalezen, gotovo se je podobno ze komu zgodilo :)
Lp
A.
obracAm se na vas, ker sem ze vse, cesar sem se spomnil, poskusil, pa ni nic ucinkovalo, moje znanje na tem podrocju pa spet ni tako obsirno, da ne bi obstajala se kaksna resitev :) Problem je sledec: na racunalniku mi od vceraj naprej, ko sem zagnal pregled racunalnika z NODom, ne odpira nobenih spletnih strani razen Facebooka. S povezavo preverjeno ni nic narobe (preveril v CMD), vse strani lepo odpira tudi iPad (domaci wireless seveda), tako da je gotovo problem z racunalnikom. To se dogaja v vseh brskalnikih. Poskusal sem izkljuciti porazni zid, ni ucinkovalo.
Ce imate kaksno idejo, vam bom zelo hvalezen, gotovo se je podobno ze komu zgodilo :)
Lp
A.
Anxic ::
V safe mode tudi ne dela. Zdej sem opazu, da delujejo tudi nekatere druge spletne strani, npr. mimovrste.com. Zelo cudno. Se mi pa pri vseh straneh zgoraj pokaze ikonica spletne strani, samo strani noce naloziti...
crniangeo ::
katere dnsje imaš vpisane ? :) statične ?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 36239 (10706) | kow |
» | težave s reklamamiOddelek: Omrežja in internet | 2467 (2353) | Bakunin |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5732 (5214) | --MiRaLdInJo |
» | Ne odpre spletnih strani, explorer.exe zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (1239) | rdecaluc |
» | Checker.exe ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1715 (1200) | Fukomuko |