Forum » Pomoč in nasveti » Addi mi sesujejo ekran ob vsakem kliku.
Addi mi sesujejo ekran ob vsakem kliku.
Twixz ::
Pozdravljeni!
Mislim da gre za virus, rabil bi kratkoročno rešitev (nekaj tednov) preden kupim nov računalnik tegale problema:
Ko zaženem browser (opera, chrome) mi ob vsakem kliku na link vrže na ekran 3 oglase kar na browser in ko hočem še naprej klikati po tisti strani, mi odpre vse drugo samo tisto kar sem kliknil ne.
Bom razložil na primeru:
Grem na 24ur.com in mi poleg 24ur.com odpre na strani še 3 oglase (ki jih lahko zaprem s klikom na x v zgornjem desnem kotu oglasa), ko stisnem x na prvi oglas se mi odpre nov zavihek z še nekim addom. Potem poklikam x-e na vseh oglasih in ko hočem odpret kakšen članek mi spet odpre v novem zavihku add, članka pa ne. Ko še enkrat kliknem na članek mi le-tega odpre.
Addi so annoying, prav tako zapiranje le-teh. Predvidevam da so virusi, ker adblock ne trza na te oglase.. Nasvet, pomoč?
Mislim da gre za virus, rabil bi kratkoročno rešitev (nekaj tednov) preden kupim nov računalnik tegale problema:
Ko zaženem browser (opera, chrome) mi ob vsakem kliku na link vrže na ekran 3 oglase kar na browser in ko hočem še naprej klikati po tisti strani, mi odpre vse drugo samo tisto kar sem kliknil ne.
Bom razložil na primeru:
Grem na 24ur.com in mi poleg 24ur.com odpre na strani še 3 oglase (ki jih lahko zaprem s klikom na x v zgornjem desnem kotu oglasa), ko stisnem x na prvi oglas se mi odpre nov zavihek z še nekim addom. Potem poklikam x-e na vseh oglasih in ko hočem odpret kakšen članek mi spet odpre v novem zavihku add, članka pa ne. Ko še enkrat kliknem na članek mi le-tega odpre.
Addi so annoying, prav tako zapiranje le-teh. Predvidevam da so virusi, ker adblock ne trza na te oglase.. Nasvet, pomoč?
Frenckie ::
Naloži si Malwarebytes in z njim preišči računalnik.
Pa še v Nadzorni plošči v Programi in funkcije preglej kaj imaš odvečnega naloženega, pa odstrani vse ''toolbare''.
Pa še v Nadzorni plošči v Programi in funkcije preglej kaj imaš odvečnega naloženega, pa odstrani vse ''toolbare''.
hojnikb ::
kot rečeno, to je gotovo posledica kakega malware-a. počisti z kakim malwarebytes (ali kako drugo online rešitev) ali pa nasnemi kak Linux distro. V končni fazi lahko stvar namestiš na kak kjuček (tako ne modificiraš original sistema) in to ženeš, dokler ne menjaš vse komplet.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
MrStein ::
99% gre za kak virus, ki vrine oglase na spletne strani, ko jih gledaš.
(zadnje čase precej ljudi poroča o tem problemu...)
Malwarebytes bi znal pomagati, ali kaki drugi antivirusnik, za enkratno kontrolo bi jaz probal:
- McAfee Stinger is a standalone utility used to detect and remove specific viruses.
- Dr.Web CureIt!
- mogoče še Housecall ali ESET Online Virus Scanner
(zadnje čase precej ljudi poroča o tem problemu...)
Malwarebytes bi znal pomagati, ali kaki drugi antivirusnik, za enkratno kontrolo bi jaz probal:
- McAfee Stinger is a standalone utility used to detect and remove specific viruses.
- Dr.Web CureIt!
- mogoče še Housecall ali ESET Online Virus Scanner
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chrome odpira veliko reklamOddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1852) | blaz5 |
» | Oglasi na internetu (imam adblock pa so še kar oglasi)Oddelek: Omrežja in internet | 2816 (2206) | Kamion |
» | Samodejno odpiranje straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2746 (2606) | GTX970 |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9932 (8907) | Gregor3 |
» | Tržna vrednost slo spletnih strani?Oddelek: Omrežja in internet | 5563 (3146) | Lion29 |