» »

Addi mi sesujejo ekran ob vsakem kliku.

Addi mi sesujejo ekran ob vsakem kliku.

Twixz ::

Pozdravljeni!

Mislim da gre za virus, rabil bi kratkoročno rešitev (nekaj tednov) preden kupim nov računalnik tegale problema:

Ko zaženem browser (opera, chrome) mi ob vsakem kliku na link vrže na ekran 3 oglase kar na browser in ko hočem še naprej klikati po tisti strani, mi odpre vse drugo samo tisto kar sem kliknil ne.

Bom razložil na primeru:

Grem na 24ur.com in mi poleg 24ur.com odpre na strani še 3 oglase (ki jih lahko zaprem s klikom na x v zgornjem desnem kotu oglasa), ko stisnem x na prvi oglas se mi odpre nov zavihek z še nekim addom. Potem poklikam x-e na vseh oglasih in ko hočem odpret kakšen članek mi spet odpre v novem zavihku add, članka pa ne. Ko še enkrat kliknem na članek mi le-tega odpre.

Addi so annoying, prav tako zapiranje le-teh. Predvidevam da so virusi, ker adblock ne trza na te oglase.. Nasvet, pomoč?

hojnikb ::

namesti ubuntu
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Valentin ::

Meni Adblock to prepreči...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Valentin ()

Frenckie ::

Naloži si Malwarebytes in z njim preišči računalnik.
Pa še v Nadzorni plošči v Programi in funkcije preglej kaj imaš odvečnega naloženega, pa odstrani vse ''toolbare''.

cen1 ::

24ur nima takih oglasov ali pa jih sam ne opazim zaradi AdBlocka.. po mojem maš virus

hojnikb ::

kot rečeno, to je gotovo posledica kakega malware-a. počisti z kakim malwarebytes (ali kako drugo online rešitev) ali pa nasnemi kak Linux distro. V končni fazi lahko stvar namestiš na kak kjuček (tako ne modificiraš original sistema) in to ženeš, dokler ne menjaš vse komplet.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

MrStein ::

99% gre za kak virus, ki vrine oglase na spletne strani, ko jih gledaš.
(zadnje čase precej ljudi poroča o tem problemu...)

Malwarebytes bi znal pomagati, ali kaki drugi antivirusnik, za enkratno kontrolo bi jaz probal:
- McAfee Stinger is a standalone utility used to detect and remove specific viruses.
- Dr.Web CureIt!
- mogoče še Housecall ali ESET Online Virus Scanner
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

All ::

odstranit je potrebno use searchbare...toolbare.....ki ne pašejo v brskalnike

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

chrome odpira veliko reklam

Oddelek: Pomoč in nasveti
72069 (1852) blaz5
»

Oglasi na internetu (imam adblock pa so še kar oglasi)

Oddelek: Omrežja in internet
182816 (2206) Kamion
»

Samodejno odpiranje strani

72746 (2606) GTX970
»

Internet problem .

439932 (8907) Gregor3
»

Tržna vrednost slo spletnih strani?