Forum » Programska oprema » problem s kazalom v wordu
problem s kazalom v wordu
kuma ::
Pozdravljeni
Zanima m, če mi kdo kakšno idejo zakaj ne morem spremeniti oziroam preimenovati sloga, ker ko v nadeljevanju naredim kazalo iz treh različnih slogov, mi zadnjega avtomatsko zbriše tako da je zanič polovica kazal kot tudi naslovi v besedilu. Prav tako pa mi spremeni vse naslove. Upam za čimprejšnjo pomoč, hvala
Zanima m, če mi kdo kakšno idejo zakaj ne morem spremeniti oziroam preimenovati sloga, ker ko v nadeljevanju naredim kazalo iz treh različnih slogov, mi zadnjega avtomatsko zbriše tako da je zanič polovica kazal kot tudi naslovi v besedilu. Prav tako pa mi spremeni vse naslove. Upam za čimprejšnjo pomoč, hvala
harvey ::
Mi ni jasno kaj bi bilo narobe. Postopek je navadno tak, da predno delaš kazalo imaš sloge nivojsko urejene, potem pa izbereš kreiranje kazala in postaviš svoje sloge (če ne uporabljaš privzetih) ter ustrezno nastaviš nivoje in kazalo bi moralo špilati tipi topi.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kazalo v worduOddelek: Pomoč in nasveti | 1989 (1443) | [D]emon |
» | Je mogoče narediti odseke v OpenOffice Writerju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1956 (1771) | Icematxyz |
» | Izdelava kazala v LibreOfficeOddelek: Programska oprema | 1337 (1264) | slitkx |
» | Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?Oddelek: Programska oprema | 3174 (2994) | Racunalnik |
» | Kazalo v MS Word 2k3 ...Oddelek: Programska oprema | 1247 (1202) | Primoz78 |