» »

Bolniška

Bolniška

SySoop ::

Zdravo,

imam naslednji problem. Delati sem začel v svoji novi službi prejšnji teden, danes pa se mi je zgodilo, da sem dobil izpuščaje (najverjetneje norice). Jutri grem k zdravniku, ki me bo najverjetneje dal na bolniško v primeru noric. Ima kdo kakšne podobne izkušnje, torej po dobrem tednu dela, že takoj na bolniško. Nekako me daje čuden občutek, da se bom prikazal v zelo slabi luči pri delodajalcu. Torej kaj mi lahko le-ta stori, oz. če bom imel kakršnekoli probleme.

LP

Blinder ::

odvisno koliko kapitalisti so delodajalci.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Matev ::

ne bi bil rad v koži kadrovnika ki te je zaposlil
saj je res verjetno tu višja sila in ni nihče kriv
pa vseeno bi/bodo enmu jajca odtrgal

poglej če je podjetje že dalo ven ogals, da iščejo novega sodelavca :))

francek1 ::

Če bo podjetje nate zato, ker si zbolel, gledalo postrani je boljše, da se zaposliš pri drugem.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

če ga bo podjetje zato gledalo postrani pomeni da on nima drugega joba na voljo

MadMicka ::

Če si zaposlen za določen čas, ti zelo verjetno pogodbe ne bodo podaljšali.

Problem je tudi višina denarnega nadomestila, če prej tri mesece nisi bil zaposlen.

Ganon ::

V slabi luči, ker si zbolel, a ti to resno? Pri kakšnih kretenih si pa dobil službo?

noob96 ::

Osebno pokliči, povej kako je na sceni, ne pošiljat kakšnih mailov ipd..

RejZoR ::

Če je firma normalna te nima kaj skrbet. Tud to se lahko zgodi, če pa se bi ponavljalo, pa bi te itaq hitro spregledali. Zato se ne sekiraj preveč, pač si zbolel, jebi ga. Ko bo v pravilniku službe pisalo, da smrt ni razlog za izostanek iz službe, takrat se šele sekiraj ;)

Lepo pokličeš svojega nadrejenega in poveš situacijo, po koncu zdravljenja pa boš itaq mogu prinest potrdilo. To je to.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

SySoop ::

Evo, baje da ne bo potrebe po bolniški, šel sem na urgenco dobil dve injekciji v rit in bo moglo vse skupaj uplahnit. Naj bi bila alergija na aspirin v prahu.

Hvala vsem. :)

usurp3r ::

Haha nažalost je veliko takih ki te zaradi bolniške gledajo postrani, vsaj z delom pri privatnikih sem imel take izkušnje, pa bolniške nisem nikoli izkoriščal, uporabil sem jo samo takrat ko ni šlo drugače.

GALINTECH ::

Še vedno je tako, če rečeš delodajalcu naj ti da bolniško ti jo po zakonu mora dati brez vprašanj kaj je narobe z delavcem.
http://galintech.si/

ToniT ::

GALINTECH je izjavil:

Še vedno je tako, če rečeš delodajalcu naj ti da bolniško ti jo po zakonu mora dati brez vprašanj kaj je narobe z delavcem.

Bolniško ti da osebni zdravnik. Ti samo obvestiš delodajalca, da si na bolniški in prineseš bolniški list.

harmony ::

Se en dokaz modernega suznjelastnistva.

Clovek zboli in potem se sekira ali bo imel job, s katerim prezivlja sebe in familijo.

Potem se pa zapufaj za nn let za stanovanje ipd.

Zgodovina sprememb…

49106 ::

Ali pa če se firma zapufa, zato ker ima zaposleni prevečkrat mačka, in zaradi njega(njih) izgubi službo še x oseb. Hebat ga, izkoristili smo bonitete. Sicer pa je v ZS vedno več zaposlitev prek s.p.-ja, ravno zaradi takega izkoriščanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

4 ure na bolniški, 4 ure dela, določila?

Oddelek: Loža
4617155 (15347) val46
»

raba bolniške? (strani: 1 2 )

7912718 (10786) damirj79
»

Ni plače (strani: 1 2 3 )

10416350 (11078) Daliborg
»

Odpovedni rok - denarno nadomestilo