Forum » Pomoč in nasveti » Nov tablični šteka
Nov tablični šteka
neon21 ::
Zdravo majstri
Znanci so kupli včeraj nov tablični računalnik SLATE 10 HD 3603EM 3G HP . http://www.bigbang.si/tablicni-racunaln...
Ker sem malo pregledal tablico , je že na začetku začela štekat. Ko sem potegnil igro dol je začela vsake tolko časa igra štekat , zaslon v meniju vsake toliko časa ustavi , ko začneš skrolat oz. z prsti premikat sem ter tja. Je zelo slabo odzivn oz , tablica potrebuje kar nekaj časa da začne normalno delat potem pa spet vsake tolko časa šteka. Kakšen nasvet?
Znanci so kupli včeraj nov tablični računalnik SLATE 10 HD 3603EM 3G HP . http://www.bigbang.si/tablicni-racunaln...
Ker sem malo pregledal tablico , je že na začetku začela štekat. Ko sem potegnil igro dol je začela vsake tolko časa igra štekat , zaslon v meniju vsake toliko časa ustavi , ko začneš skrolat oz. z prsti premikat sem ter tja. Je zelo slabo odzivn oz , tablica potrebuje kar nekaj časa da začne normalno delat potem pa spet vsake tolko časa šteka. Kakšen nasvet?
Bom prvo probal flashat tablico. Če ne bo nekega efekta , bom znancem priporočal , da izdelek vrnejo. :)
Sem potegnil take hp nadgradnjo androida dol. Pa mi sedaj piše , da mape ni mogoče odpreti. Ve mogoče kdo s katero datoteko al pa aplikacijo se da takšne vrste map odpirat ter potem inštalirat upload hp android novejšo verzijo?.
Han ::
Saj ti piše na HP strani, kako zadevo namestiti... Klikneš na More details in potem na How to install...
Dvakrat preveri, če si prenesel verzijo za dotičen model tablice...
Dvakrat preveri, če si prenesel verzijo za dotičen model tablice...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tuš; Tablični računalnik MP 720?Oddelek: Kaj kupiti | 16038 (5241) | joej970 |
» | Archos ArnovaOddelek: Kaj kupiti | 4276 (3324) | einstein :P |
» | Tablični poceni do 130max!Oddelek: Kaj kupiti | 7805 (6485) | slosaper |
» | tablica do 200 eur (best buy)Oddelek: Kaj kupiti | 2914 (2355) | WildChild |