Forum » Operacijski sistemi » win 98 sistem brez hard diska
win 98 sistem brez hard diska
Pujcek ::
oj,
mam en racunalnik brez hd-ja. rad bi, da mi bootne z cd-ja in pozene program za zajemanje podatkov. te potem vsako uro poslje na mejl.... skratka, kako narest boot disk z vsemi drajverji in potrebnimi programi??
hvala
pujcek
mam en racunalnik brez hd-ja. rad bi, da mi bootne z cd-ja in pozene program za zajemanje podatkov. te potem vsako uro poslje na mejl.... skratka, kako narest boot disk z vsemi drajverji in potrebnimi programi??
hvala
pujcek
Yohan del Sud ::
Če ga presnameš na CDRW (pazi da je FAT formatiran) po moje (ali pač ne?) dela bp brez hd (rabiš pa cdrw enoto), samo placa za karkoli druzga ti ostane zelo malo...
SasoS ::
ne, ne dela ker ne morš naložit driverjev za paketni zapis! Kako boš potem sploh bootal iz njega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wi-fi povezava med raÄunalnikom in tvOddelek: Pomoč in nasveti | 4158 (4000) | leiito |
⊘ | Kvalitetna digitalna TV antena v Sloveniji ki podpira HDTV ?Oddelek: Zvok in slika | 12940 (12696) | Senitel |
» | Prenosnik in varovalkaOddelek: Strojna oprema | 1736 (1556) | opeter |
» | POMOC PROSIM Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5770 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5362 (4919) | Xserces |
» | HTPC in Marantz SR5003 ??Oddelek: Zvok in slika | 1212 (1067) | matjazha |