» »

Google ne najde spletne strani

Google ne najde spletne strani

uporabniik ::

Hi,

Zaradi slabih komentarjev na spletno stran ali kaj podobnega ne bom podal originalne domene zato prosim, da me razumete.
Imam problem namreč domena: delo-ime.si mi google enostavno ne najde, najde samo facebook stran ostalo od strani pa nič.
Kolikor imam izkušenj bi že ob nakupu domene naslednji dan moral najti vsaj ime domene npr. delo-ime.

Za pospeševanje sem uporabljal bot ki je šibal obiske na spletno stran z celega sveta, to zadevo sem uporabil tudi na druge strani kar nebi smelo motit ker ostale delajo normalno.

Kakšno je vaše mnenje oz. kaj lahko storim?

Lp,

shadeX ::

Za pospeševanje sem uporabljal bot ki je šibal obiske na spletno stran z celega sveta

V Google TOS kar se tiče search engine je nekaj ravno o neorganskih obiskih. Dejstvo je da Google ni neumen in bo neorganske obiske zaznal. Mogoče ti je pri drugih straneh uspelo ampak vprašanje za koliko časa.

Če so te dobili, potem lahko pozabiš da se bo tvoja stran še kdaj pojavila na Googlu.

Sicer pa počakaj še par dni, mogoče se bo pojavila. Moja se je po nekaj dneh. Poskusi še z drugimi iskalniki aka yahoo, bing...

cen1 ::

uporabniik ::

cen1 je izjavil:

Poskusi https://www.google.com/webmasters/tools...

Je uspelo s tem. Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Umik magistrske naloge iz googla (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6317587 (11831) StarMafijec
»

Google odslej kaznuje strani brez mobilne različice

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4822737 (19344) MrStein
»

Google ne prikaže strani na freehostia.com

Oddelek: Izdelava spletišč
1610467 (489) SurfMan
»

Čimbolj neboleča predelava strani